Calmeaza-te si nu le mai cauta pe niciuna. Stai asa si asteapta sa vezi care incearca sa se apropie de tine. Daca tu nu stii pe cine sa alegi, ca sa nu faci o alegere gresita si sa-ti para rau pe urma mai bine fa asa.
Alege-o pe prima. La urma urmei iti place de ea de mult mai mult timp,va cunoasteti mai bine.
Plus ca fata asta,a doua,nici nu pare sincer interesata de o relatie pentru ca iti spun, si eu sunt fata, si daca mi-ar placea de un baiat si la un moment dat mi-ar da si el semne ca ma place, imediat i-as "raspunde" gestului si m-as duce sa vorbesc cu el sau... intelegi tu As face ceva, in orice caz. Si din cate spui tu acolo, ea nu prea face. Deci de ce sa te stresezi?! Concentreaza-te pe cealalta.
Cu placere. Inainte eram si eu asa, ma complicam si tot nu rezolvam nimic. Asa ca mai bine ma nu ma stresez. Stii cum e chestia aia : "Cu cat iti pasa mai putin, cu atat esti mai fericit."
Cine stie, poate asa, lasandu-le in pace, o sa constati ca DE FAPT nici nu iti place de ele si poate iti vei gasi o a treia, la care chiar sa tii.
Ai grija sa nu confunzi placutul cu apreciatul ca prieten.Dar mai exista posibilitatea ca a2-a fata sa nu-ti spuna ca te place in speranta ca faci tu primul pas.Varsta lor nu conteaza foarte mult in situatia de fata,doar daca sunt probleme cu parintii din partea lor,pentru ca mai sunt parinti "comunisti".Iar din cate am inteles din ce ai scris tu mai sus,prima iti pune conditii desi nu sunteti impreuna, imagineaza-te langa ea o perioada de timp, te simti in stare sa joci dupa cartile ei? Daca nu, eu zic sa-ti incerci norocul la cea de-a doua, mai ales ca va cunoasteti de suficient timp intrucat ti-ai format o parere despre ce fel de persoana este.Incearca,nu ai nimic de pierdut.
Probabil ca fata a doua acre stie ca o placi ea nu stie ce simte, sau p[oate ca nu te place de aceea nu iti zice nimic, sau vrea ca tu sa actionezi invreun fel
Gandeste-te bine pe care sa o alegi, imagineaza-te cum ar fi cu una si cum ar fi cu cealalta.
Eu cred ca prima e mai potrivita. Daca ea pune conditii poti si tu sa iti spui punctul de vedere (dar sa nu se ajunga la cearta. spune-i ce ai pe suflet si ce te deranjeaza la ea). Din spusele tale ea pare destul de interesata de o relatie. A doua cred ca nu e prea interesata de o relatie serioasa. Daca ea chiar te-ar placea ti-ar fi spus.
Gandeste-te bine pe cine trebuie sa alegi Sper ca te-am ajutat. Bafta
Stiti voi fetelor, fata care imi pune conditii tocmai mi-a spus ca ma place, cu a doua fata nu am vorbit de 2-3 zile si sincer chiar nu mai stiu ce sa fac