| IdealShade a întrebat:

In ultima vreme numi inteleg prietena chiar deloc as spune.Numi dezvaluie nimic ce o freamata, in ultimul timp e chiar stranie esa in centru cu un prieten de 28 de ani dar singura are 15.Ma intreaba cum sa folosesti test pentru gravide.Cumpara luminari pentru a face o cina romantica ea spune ca la niste cunoscuti.Si in ultimul timp ii se face rau o doare burta, ma gindesc si eu poate este gravina si nu poate sa-mi spuna, nici nu stiu la ce sa ma astept.Va rog ajutati-ma)nu stiu ce sa fac.

2 răspunsuri:
| djalex9233 a răspuns:

WTF frate nu stiu dar din ce spui uh aici mie mi se pare ca e gravida s au speriata ceva de gen... o intrebare voi o faceti cu prezervativ nop?

| djalex9233 a răspuns:

In fine sa zicem ca o faceti cu prezervativ asta schimba sitoatia pentru ca se poate sa aiba pe altcineva cu care o face fara si lumanari tra la la frate cred ca fata ta e super indragostita de altcineva si ii face surprize din astea romantice. se poate sa te insele. i ar daca voi o faceti fara prezervativ poate a ramas si ii e frica sa iti zica ca nu stie cum o sa reactionezi uh. eu zic sa o iei de manuta si sa te duci la un control cu ea la ginecolog hai ca sunteti mari va descurcati sper ca ti am fost de ajutor. apropo incerak sa stai de vorba cu ea pe tema asta pacalesteo ca nu te iei de ea nu ii faci nimic daca recunoaastea ca te a inselat si in acelasi timp si de faza ca e gravida. uh doar fi calm spune-i ca o sa le rezolvati usor usor nu te enerva nu o speria pui mei acum depinde de tine ceaooooo