Pai asa e adolescenta. Plina de dezamagiri.
Dar bineinteles nu pentru toata lumea. Stiu persoane care nu au nici o urma de regret sau ceva.
Si de ce esti dezamagita? Ai vrea sa fii prietena cu aia care vorbesc asa? Crezi ca asta te-ar face sa nu mai fii asa dezamagita?
Poate ar trebui sa fii fericita din motivul asta.
Si da... la facultate o sa se schimbe lucrurile.
Acolo o sa intalnesti multe persoane din diferite parti. Fiecare a fost crescut diferit. Ai de unde alege.
La ce facultate vrei sa dai?
Nu ai de ce să fi tristă poate nu meriți astfel de persoane ci pe cineva mai bun.
Și sunt și băieți care te plac, doar că nu i-ai văzut sau întâlnit încă.
La facultate eeh depinde poate nu vor fi la tine în grupă, dar anumite lucruri precum comportamentul e diferit, și vei găsi pe cineva care să te placă și să îți fie alături și să fiți fericiți împreună
DoarBogdan pai eu vreau la universitatea din Bucuresti la facultatea de drept secția criminalistică, si as vrea sa mi se schimbe asa viața adică sa am si eu o relatie serioasa. prieteni colegi mai cu capul pe umeri mai maturizat ca m-am saturat de colegii mei de clasa nu invata nu ii mai suport sunt cam needucati mai ales băieții si unele fete care au figuri de prost gust bine nu toți oricum majoritatea da si poate am o speranță la facultate oricum doar nu o sa ma mut la alt liceu faptul e consumat nu mor încă un an si multumesc de sfat daca vrei sa mai vorbim ma găsești pe facebook Maria Gaina pa pa
Elenastoica9 întreabă: