| MariaGn a întrebat:

In ultima vreme sunt dezamăgită de mine simt ca nimeni nu ma place si nimeni nu vrea sa fie alaturi de mine trec printr-o depresie de 7 luni devin din ce in ce mai trista uneori îmi sa plec de acasa sa fiu singura, eu sunt la un liceu de artă si observ ca fiind la liceul asta nu prea am avut cum sa zic prieteni adică iubiti de fiecare data când vorbeam cu un baiat o dădeam in bara a doua zi după intalnire nu îmi mai dădeau nici un semn de viata colegii meu adică băieții vorbesc foarte cu fă jignesc adică colectivitatea mea in clasa e proasta nu prea se invata sunt invidios rai si vreau sa zic ca in perioada liceului nu prea am avut relații si ma simt singura m-am saturat sa fiu dezamăgită, si poate la facultate oare se va schimba ceva o sa îmi gasesc pe cine-va ca na poate la facultate o sa dau un baiat mai pe placul meu alta colectivitatea este singura mea speranța ca de exemplu vorbesc cu un baiat care este la facultate eu avand 17 ani si mna am iesit la un suc si de alalta ieri nu mi-a mai dat nici-un semn de viata o sa fiu iar dezamăgită asta este sad as vrea niste sfaturi care sa ma duca cu gândul la bine va rog frumos.

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai asa e adolescenta. Plina de dezamagiri.
Dar bineinteles nu pentru toata lumea. Stiu persoane care nu au nici o urma de regret sau ceva.
Si de ce esti dezamagita? Ai vrea sa fii prietena cu aia care vorbesc asa? Crezi ca asta te-ar face sa nu mai fii asa dezamagita?
Poate ar trebui sa fii fericita din motivul asta.
Si da... la facultate o sa se schimbe lucrurile.
Acolo o sa intalnesti multe persoane din diferite parti. Fiecare a fost crescut diferit. Ai de unde alege.
La ce facultate vrei sa dai?

| Divy a răspuns:

Nu ai de ce să fi tristă poate nu meriți astfel de persoane ci pe cineva mai bun.

Și sunt și băieți care te plac, doar că nu i-ai văzut sau întâlnit încă.

La facultate eeh depinde poate nu vor fi la tine în grupă, dar anumite lucruri precum comportamentul e diferit, și vei găsi pe cineva care să te placă și să îți fie alături și să fiți fericiți împreunăwinking

| MariaGn explică:

DoarBogdan pai eu vreau la universitatea din Bucuresti la facultatea de drept secția criminalistică, si as vrea sa mi se schimbe asa viața adică sa am si eu o relatie serioasa. prieteni colegi mai cu capul pe umeri mai maturizat ca m-am saturat de colegii mei de clasa nu invata nu ii mai suport sunt cam needucati mai ales băieții si unele fete care au figuri de prost gust bine nu toți oricum majoritatea da si poate am o speranță la facultate oricum doar nu o sa ma mut la alt liceu faptul e consumat nu mor încă un an si multumesc de sfat daca vrei sa mai vorbim ma găsești pe facebook Maria Gaina pa pa happy