Nu ii raspunzi o data, de 2 ori, de 3 ori si o sa se plictiseasca sa te caute.nu mai da numarul de telefon la toata lumea, sau daca il dai asumatsi consecintsele.
Salut!
Înainte de a folosi internetul, eu m-am axat pe siguranţa mea pe internet şi pe păstrarea anonimatului. Astfel că nu am dat niciodată datele personale pe internet (poze, număr de telefon, adresă, CNP etc.); măsuri de siguranţă îţi poţi lua singură şi este chiar simplu. Băiatul nu îţi poate face nimic. Eventual îţi poţi schimba numărul de telefon astfel încât el să nu mai ştie unde să te contacteze, faci la fel şi cu id-ul de messenger şi gata. Dacă te interesează siguranţa pe internet accesează acest site: http://www.sigur.info/ (nu fac reclamă, doar îl recomand - nu am legătură cu acest site; este o formă de informare).
Numai bine!
Pumpkin Pie
Cred ca cel mai bine este sa nu ii dai atentie si sa nu raspunzi la nr necunoscute. Iar daca tot insista poti schimba nr de telefon si atfel vei scapa cu siguranta de el.Incearca,poate vei reusi
Zii ca n u ai chef sa vb cu el .si gata si daca e ceva. nu stiu pune un pr sa vb cu el