| radugeorge25 a întrebat:

in urma cu o luna am vorbit cu baiat pe mess. il chema mario.toate bune si frumoase pana cand intr-o zi imi propune sa vorbesc cu un 'prieten' de al lui. bine -zic eu. asteptam sa-mi dea idd, dar cica el nu are idd ca are calculatorul stricat.am vorbit cu mess nici de doua ori si imi spunea tot felul de lucruri.si imi zice daca vreau sa vorbesc cu el la telefon.proasta de mine zic bine.pe baiatul acela il chema robert.am vb cu el doua zile. si mi-am dat seama ca mario si robert sunt aceeasi persoana.am zis ca nu mai vorbesc cu el. i-am dat igg lui mario si lui robert nu i-am mai raspuns la tel. dupa 3 zile am realizat ca nu ma mai sunat. eram super fericita ca am scapat de el. dar azi noapte pe la ora 1:42 m-a sunat. acum intrebarea mea este cum pot sa fac sa scap de el? poate sa faca ceva daca imi stie nr de telefon? el ma suna cu necunoscut.si nu mai stiu ce sa fac.

10 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu ii raspunzi o data, de 2 ori, de 3 ori si o sa se plictiseasca sa te caute.nu mai da numarul de telefon la toata lumea, sau daca il dai asumatsi consecintsele.happy

| Ingerash a răspuns:

Nu il baga in seama, o sa se plictiseasca si o sa te lase in pace

| PumpkinPie a răspuns:

Salut!
Înainte de a folosi internetul, eu m-am axat pe siguranţa mea pe internet şi pe păstrarea anonimatului. Astfel că nu am dat niciodată datele personale pe internet (poze, număr de telefon, adresă, CNP etc.); măsuri de siguranţă îţi poţi lua singură şi este chiar simplu. Băiatul nu îţi poate face nimic. Eventual îţi poţi schimba numărul de telefon astfel încât el să nu mai ştie unde să te contacteze, faci la fel şi cu id-ul de messenger şi gata. Dacă te interesează siguranţa pe internet accesează acest site: http://www.sigur.info/ (nu fac reclamă, doar îl recomand - nu am legătură cu acest site; este o formă de informare).
Numai bine!
Pumpkin Pie

| DjMariusFresh a răspuns:

Pai du-te la politie
daca ii stii nr de tel

| alexandra22 a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa nu ii dai atentie si sa nu raspunzi la nr necunoscute. Iar daca tot insista poti schimba nr de telefon si atfel vei scapa cu siguranta de el.Incearca,poate vei reusiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii tu ce trebuie sa faci sati schimbi numarul tau de telefon. te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii tu ce trebuie sa faci sati schimbi numarul tau de telefon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimbati numarul de telefon

| cata_2198 a răspuns:

Zii ca n u ai chef sa vb cu el tongue.si gata si daca e ceva. nu stiu pune un pr sa vb cu eltongue

| RauL_3299 a răspuns:

Schimbati nr de tellaughing Daca tot te enerveaza sau spune-i sa te lase impace.