anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut
In urmatoarele zile dau simularea la mate/romana
Unde ne muta? Cum?
Este ca un fel de test?
Nu este asa important, nu?

Răspuns Câştigător
| TheQuestioner a răspuns:

Partial iti dadusei raspunsul singur, e o simulare, prin definitie, e destul de importanta ca sa stii ce presupune examenul; din punctul meu de vedere nu te baza pe idea ca daca faci bine sau rau la simulare o sa iti pice aceleasi subiecte la examen, este o loterie, poate la examen nu pici pe subiecte, e bine sa stai in garda si sa inveti si pentru examen, indiferent de simulare.
Nu iti face prea mari griji, majoritatea din noi nici nu am avut simulare decat pentru bac, si am supravietuit si ne-am si descurcat, daca vrei sa privesti din alta perspectiva, se procedeaza cam ca la olimpiade.

| anonim_4396 explică (pentru TheQuestioner):

Sa ziceam ca la mate iau 1 si la romana 5-6
la examen pot lua mai mult daaca fac pregatire, asa-i?

4 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Deci. O iau în ordine.

1. Unde ne muta? Cum?

Veţi fi repartizaţi în săli în ordine alfabetică. Nu este chiar un număr exact, depinde câţi sunt la o literă. De exemplu în unele şcoli, în prima sală pot fi de la A la E, iar în altele de la A la C. Depinde de câţi elevi sunt. Tu îţi vei găsi numele pe listă, pe uşa de la sală.

2. Este ca un fel de test?

Nu chiar. Vouă nu v-a explicat nimic la şcoală? Simularea este după modelul examenului. Exact la fel. La matematică cu 3 subiecte, iar la română cu 2. După nota la simulare îţi dai seama cam ce notă o să iei în examen şi lucrezi unde ai probleme. Deci e mai greu ca un test.

Nu este asa important, nu?

Măi, eu zic că e. Şi nu mă refer ca medie sau ca notă.
Simularea se poate trece în catalog ( sub formă de notă, ca nota la un test ) sau nu, în funcţie de profesor. Adică dacă vrea profesorul să o treacă, o trece. Dacă nu, nu.
Acum, doar pentru că nu este sigur că se trece şi că nu este la fel ca teza la mărirea/micşorarea mediei, nu înseamnă că nu trebuie să o iei în serios.

| anonim_4396 explică (pentru Furculingură):

Uite, m-am gandit eu sunt 0 la mate nu stiu sa rezolv probleme de a 5-a probabil la romana o sa ma descurct cat de cat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.O sa va puna intr-o sala de clasa normala, probabil cu o camera de supraveghere!
2.Este un test cu subiecte de acelasi nivel ca cele ce se vor da la examenul de admitere la liceu!
3.Nu e important! Doar iti arata cam cum te-ai descurca la examen! Nu se trece nicaieri!

Întrebări similare