Chiar si asa, te-a pastrat DOAR CA PRIETEN, asa cum ti-a spus la inceput si te-a tratat ca pe un prieten, tot timpul.
Pentru lucru asta nu ai de ce sa fii confuz, fata ti-a spus clar de la inceput!
Imi pare rau sa-ti spun, dar cred ca nu a dat doi bani pe tine, nici inainte si nici acum.
Daca te placea accepta sa fiti MAI MULT decat niste prieteni, dar nu s-a intamplat asta, iar acum are deja iubit nou, deci nu o mai intereseaza de persoana ta, daca esti sau nu geloasa, daca te oftici ori ba.
Sa te lamuresc cum sta cu muschii astia, care nu impersioneaza pe nimeni altcineva, decat baietii de aceeasi varsta cu voi, fiindca pe noi fetele, nu ne intereseaza muschii vostrii ci creierul vostru.
Dupa cum ai observat, culturismul tau nu a impresionat-o pe fata care-ti place, asta ca o confirmare la ceea ce am spus mai sus.
Pai nu prea cred. ieseam des inainte sa ii spun ce simt, ne zambeam mereu, sarea de fiecare data cand ma vedea in bratele mele, discutam problemele ei personale si ii readuceam mereu zambetul pe buze, imi spunea ca sunt special si ca nu sunt ca ceilalti, ca observa ca tin la ea cu adevarat si ca apreciaza mult asta. Si in vacanta au fost 2 saptamani cand nu am mai vorbit pentru ca erau sarbatorile, si dupa i-am dat mesaj si am vorbit iar 3-4 zile, si i-am spus ce simt. Eram extrem de confuz dupa ce m-a refuzat.
Chiar si asa, te-a pastrat DOAR CA PRIETEN, asa cum ti-a spus la inceput si te-a tratat ca pe un prieten, tot timpul.
Pentru lucru asta nu ai de ce sa fii confuz, fata ti-a spus clar de la inceput!
O face sa te uite! Tu nearatandu-i interes, simpatie BRUSC dupa vacanta, fata incearca sa te uite. Ai fost prost la faza asta frate! Poti sa te bagi ca un marlan intre ei si sa o intrebi daca vrea sa iasa cu tine si sa se desparta de gay-ul ala sau poti astepta sa se desparta, ii explici ca o parte din creier a fost setat pe standby si nu ii puteai arata DRAGOSTEA TA hadevarata, care a fost suprimata intr-un final de nevoile tale de cultura si ii ceri sa iasa cu tine daca vrea. Funda?