Pai depinde putin de unele chestii la ce dai teza si la ce dai bac-ul. La SS vei da teza la Romana, Istorie SAU Geografie si Logica, iar la Bac cam la fel. Doar ca, pe langa aceste materii, poti sa ai norocul/ghinionul sa nimeresti la o clasa de intensiv, adica vei avea o materie la care vei face mai multe ore. La SS, materiile intensive pot fi Engleza, Franceza si nu mai stiu daca e ceva. Oricum, daca chiar nu iti place tot ce tine de real, te duci la SS. Si inca ceva, sa nu iti faci mari griji ca nu te vei descurca la vreo materie, sau alte lucruri din astea. Cu timpul te vei obisnui. Poate iti va fi mai greu pe primul semestru la acea materie, dar dupa va fi foarte ok. Si cam asta e tot, eu iti urez mult succes la Examen, sa iei o nota cat mai mare, si multa bafta!
Eu zic sa te duci la științe sociale.Deci dacă vrei la Profil uman ai doar două variante(filo și științe).De istorie nu scapi la niciuna.Si dacă tot îți plac științele pai poți să te duci acolo.
De bac nu pot sa-ti spun din ce dai pentru că și eu sunt a8 a însă eu vreau sa mă duc la mate-info bilingv engleza. Sper că vei alege corect.Nu incerca sa te duci acolo unde nu-ți place.
Îți mulțumesc mult, succes și ție la examen! In totdeauna am avut opinia că trebuie să îmbini utilul cu plăcutul.