Buna.
Pot spune ca stiu cum te simti,desi nu sunt la stadiul tau,tu esti mai avansat,dar la fel am si eu momente exact cum ai spus tu"pierderi de memorie,dezinteres total de tot ce ma inconjoara,nemultumita de felul in care arat".
Referitor la aspectul nostru,totul se petrece in mintea noastra,ne inchidem reciproc in noi si incepem sa ne cream diverse pareri total gresite si eronate despre noi.
Eu ma bine dispun cu ajutorul prietenei mele cele mai bune care atunci cand sunt in preajma ei ma face sa uit de tot si de toate,poate ai si tu pe cineva care iti ofera aceasta bine dispunere,incearca sa meditezi,pe mine chiar ma ajuta,imi pun diverse intrebari in cap si incerc sa le dau la fiecare cate un raspuns,poate nu crezi dar daca incerci o sa vezi ca ajuta fiecare lucru minuscul scris aici.
Vorbeste cu parinti tai si cere-le sfatul,sunt sigura ca ei vor stii ce sa iti spuna sau sa te ajuta,ei te pot duce la un psiholog,spune-le ca este un lucru serios si ca nu te joci.
Fa plimbari,observa lucrurile mici care fac adevaratele mari diferente in viata,o vorba imens de frumoasa zica de o prietena " ridica-te,scutura-te si mergi mai departe! ".
Daca o sa mergi la psiholog o sa iti revii total din aceste stari neplacute si o sa ai o alta parere despre tine si de tot ce te inconjoara.
Cand o sa mergi la psiholog foarte probabil o sa iti prescrie o medicate,depresia este o boala si trebuie tratata ca atare,poti vorbii cu prietenii tai despre problema ta,sa nu iti fie rusine sau daca auzi vreun comentariu cum ca"daca te duci la psiholog esti declarat nebun",nu este adevarat,este un lucru cat se poate de serios.
Daca fumezi sau bei cafea ar cam fi necesar sa te lasi pentru ca mai rau te afunda in depresie.
Imi pare bine ca te-ai imprietenit cu cele doua colege si ca aveti pasiuni comune,invita-le la un film,ceva, orice, nu esti ca restul baietilor preocupati de chestii stupide care le omoara timpul de pomana, esti special si de aceea trebuie sa crezi in tine!
Sper ca sfaturile mele te vor ajuta iar daca nu, mergi la psiholog, si sa nu iti fie rusine de acest lucru, sanatatea ta este pusa la bataie, fi mai increzator in tine si in propriile puteri.
Sper ca ti-am putut fi de folos multa sanatate iti doresc, si sa ne auzim numai de bine!
Si eu patesc cateodata ceva asemanator.Pur si simplu mi se pare totul plictisitor si banal.Viata mea se face brusc cenusie.Dar nu stiu de ce.Probabil tine de mentalitate..si acolo chiar am multe lucruri de schimbat.Din fericire, eu momentan am intrat iar in perioada de fericire si traire intensa a vietii, deci poate te pot ajuta cu un sfat sau o vorba.
Da add : floyd_floy, da mai repede daca nu's on lasi un mesaj k eu folosesc messul dp meebo.
Mda...cam ce ti-a spus si joy iti spuneam si eu, dar iti mai zic ca sportul ajuta foarte mult, si incearca sa consumi alimente cu b1, b2, b6, b12 gen borsul acru.
chiftelutacrocanta întreabă: