Poti sa iti dai seama dupa cum se uita la tine Poti sa-i ceri id de msenger si poti s-o intrebi pe mesenger daca tie asa rusine. Poti sa-i spui pe mesenger ca ai niste sentimente fata de ea si ca daca ar vrea sa iesiti la un suc ceva de genu.Si cu timpul o sa va cunoasteti. Sper ca te-am ajutat. Funda?:3
Buna! Poi uitate la ea daca zambeste la tine, daca se uita des la tine si poti sa iti dai seama foarte usor. Daca te baga in seama, daca atunci cand trece pe langa tine ii da''buna''.Sa ai grija cu ea. Sper ca te am ajutat
Simplu, pune o fata cu care te intelegi bine sau un amic apropiat, dar ai grija pe cine pui ca fetele se scapa iar baietii dau drumul la vesti, sa o intrebe asa daca ii place de vreun baiat, daca are prieten, daca ar fi sa aleaga intre cineva si tine pe cine ar alege, si daca ar vrea sa stea cu tine. Dar vezi sa nu stie fata aceea ca te intelegi bine cu anumita persoana deoarece o fata isi da seama imediat cand un baiat o place. Sau pur si simplu, apeleaza la mess. Cum nu sunteti fata in fata iti va fi mult mai usor sa o intrebi.
Incearca sa afli de la cea mai buna prietena ai ei! spune-i respectivei prietene sa discute cu ea sa vada ce parere are despre tine, insa daca ea nu este o prietena buna nu vei afla nimic! bafta sper ca ti-am dat o idee!
anonim_4396 întreabă: