Buna! Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare. Cel mai bine e sa vorbesti cu "C", sa-i spui ceea ce ai pe suflet, apoi vezi reactia sa. Daca isi continua relatia cu fata respectiva, cred ca ai putea sa-ti iei gandul de la el. Dar "A" stie ca il placi? Daca nu, incearca sa-i spui si lui. Nu e o greseala sa tii la doi baieti. Problema vine cand esti o fire mai sentimentala. Pentru ca poti la fel de bine ramane cu ochii in soare. Si va fi destul de greu sa treci peste. :* Sper ca te-a ajutat cu ceva raspunsul meu. Si sa ma anunti ce s-a intamplat. Sper sa fie la fel de bine cum a fost si la mine:*:*
O Doamne, numai de baieti/fete care se indragostesc auzi aici!
Viata nu se rezuma numai la asta! Doamne!
Rapunsul: Nu nu este o problema, pentru ca incepi sa te maturizezi si sentimentele astea dau buzna asa, fara sa intrebe si vezi un baiat dragut, il placi, il vezi pe al doilea si pe ala il placi.Adica mi se pare mult spus "placi", trebuia sa spun "simpatizezi"!
Buna!
pai uite care e problema ta. ai zis doar ca nu le-ai intors spatele nici unuia, dar te gresesti, tu, zicind ca iti plac de ambii, deja inseamna ceva! Si ca baiatul "c" a raspuns ca 50 %, si ca tu doresti sa fie el mai sincer.cum mai sincer? Tu ce daca nu ai ales pe nici unul esti mai sincera? Fii mai increzuta, si alege odata, caci daca fugi dupa doi odata nu vei prinde nici unul, caci ei la urma urmei pina ai sa te gindesti tu or sa plece si vei ramine fara nici unul, doar cu amintiri si lacrimi.
Bafta