Salut.
Draga mamei, n-ai de ce sa te bosumflii. Cand dai jos ceva kilograme se vede progresiv de la extremitati inspre centru. Adica ultimele care "pica" sunt burtica si fundul/ pulpele... Asa e normal.
Continua dar in acelasi timp fa exercitii speciale pentru tonifierea muschilor, neaparat. Si foloseste o crema hidratanta/ ulti de maslinew ca sa iti faca pielea flexibila, sa se retraga frumos. Doar nu vrei sa iti astarne niste piei, nu?!
Pt sani se folosesc 2 sticle de 1/2L (gantere) cu care faci miscari de rotatie ca bratelor in fata si in spate, pentru ca asa iti lucreaza si se intareste muschiul care sustine sanii si ii si intareste. Metoda e testata de fina-mea cand a scazut de la 60 la 50 de kg si de mine dupa alaptat, deci macar da-i o sansa.
Ca sa dai jos pulpele fa exe de lucrat muschii de pe interior si ai grija sa nu faci fitness. Daca pe langa exe de aerobii mai mergi cu bicicleta/ rolele ai mari sanse sa inlocuiesti grasimea cu muschi si nu vrei sa arati ca un fotbalist...
Spor!
Ai putea sa faci abdomene, cel putin 50 pe zi. Si la picioare, ai putea sa alergi. Eu asa fac, si merge . Sper ca te-am ajutat.
misauratcuviata întreabă: