anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut internatiunei TPU.Sunt clasa 10 si invat la liceu unde am si vazut o fata foarte simpatica si draguța.Coincidența sau nu peste 2 zili ma adaugat in prieteni pe fecebook. Nestiind cine ma adaugat (fiindca avea putine poze cu ea)am vrut sa comunic cu ea.De atunci a trecut o saptamana in care noii in fiecare zi comunicam pe fecebook cite 2-3 ore liber si aproape pe orce teme.La scoala insa ma evita fiindca ea e cu 2 ani mai mica. Spuneti-mi va rog ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Korb a răspuns:

Da.ei bine...si eu am patit ceva oarecum asemanator, sfatul meu, continua sa vorbesti cu ea si daca vrei sa-ti fie prietena mai ai putina rabdare, e mai mica si are nevoie sa te cunoasca, poarta-te frumos cu ea..si daca te evita la scoala nu-i mare tam tam. spune-i la un momentdat ca vrei sa va vedeti undeva. poate nu-i place la scoala sa fie vazuta cu cineva din cauza profilor, colegilor, etc...

| DanielVIP a răspuns (pentru Korb):

Ms de raspuns.De atunci sau intimplat niste coincidente de nexplicat pentru mine.Din prima oara cind am vazut-o ma uimit prin faptul ca e atit de simla si frumoasa. Apoi ma adaugat in prieteni si mi-a zis numele sau.A 3 zi la scoala am auzit absolut intimplator cum cineva a chemat-o si mi-am dat siama ca e acea persoana de care mam indragostit.Nu vreau sa o perd

| DanielVIP a răspuns (pentru Korb):

Ms de sfat Korb.Ma uimit prin faptul ca este asa de simpla fara fite dar foarte frumasa.Nu vreau sa o perd

| Korb a răspuns (pentru DanielVIP):

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor, Bafta!

5 răspunsuri:
| vampir004 a răspuns:

Pai,spune-i ce simti pentru ea

| DanielVIP a răspuns (pentru vampir004):

MA tem sa nu inteleaga gresit