Pai...In primele 3 zile primesti bani pentru haine mobila si pentru accesorii dupa acele 3 zile cand nu mai primesti bani,mai este un fel in care poti sa faci dar ATENTIE! NU toate papusile pot sa faca asta eu pot: sa vedem daca si tu poti: te duci sa vizitezi o papusa, ii votezi casa, albumul si scenery si asa afci maxim 3 bani eu pot face 3 bani pe zi si la sfarsitul lui cand nu mai pot face bani, eu primesc un cadou tare nu? Deci viziteaza papusi, voteazale casa si scenery si vezi daca poti face bani ok? P.S. contul meu este PAPUSICATiara
Inainte de ati spune cum se fac bani la stardoll, sa stii ca nu toate papusile pot face bani, eu da.Ca sa faci minim 3 bani(cat pot face eu),trebuie sa te duci la niste papusi, sa et uiti acolo unde le arata toate camerele din casa, jos o sa vezi 5 stele, apesi pe a-5-a stea, adica ai votat-o, si asa primesti 3 starcoins,dar s-ar putea ca tu sa nu poti face bani,de aceea sa nu ii priemsti,iar daca poti face bani,cum am zic, votezi fetele, le vizitezi albumul si acolo in jos apesi pe a-5-a steluta,si s-ar putea sa primesti bani,asa si la scenery, sa le vizitezi scenery-le, sa le votezi 5 stelute si sa priemsti bani.Cum am zis,s-ar putea ca tu sa nu poti afce bani,asa ca s-ar putea sa nu priemsti bani,chiar daca votezi, sau s-ar putea sa nu poti vota. Papusa mea se numeste PAPUSICATiara, poate o vizitezi si ii dai un vot mersi!
Pai eu sunt pe satrdoll de 2 ani si ma numesc lorenica_girl ca sa poti face bani stardolari trebuie sa vzitezi o papusa oarecare sa ii dai vot cg este o steluta aclo si ii dai.si trebuie sa ii dai la fel vot la poze(photo) si la album. apoi trebuie sa votezi o fata de la catwalk si sa votezi o haina daca nu stii cum lasa-mi mesaj
A am uitat sa-ti spun ca daca castigi 70/70 iti da o papusa dar nu poti sa joci pana luna viitoare apropo care e numele tau de pe stardoll?
Buna sunt Oana. Daca aveti cont pe starr doll, puteti sa-mi spuneti cum fac coroana? Va rog cu o cireasa in varf!
Trebuie sa dai o petrecere ca sa ai acea prajitura. E prajitura nu o coroana cu cirese. daca vrei sa ai alt premiu dai 10 petreceri. Cunosc bine Stardoll-ul
Pe stardoll nu poti sa-ti gasesti o slujba. Dar poti sa-ti faci proiectele la Academie sau te concectezi cu Facebook-ul si cu Twitter-ul
Daca vrei StarCoins (SC) te duci la concursuri la THE VOTE si banuti galbeni sunt StarDolari (SD)
La dols&games scrie undeva play earn. parca asa si s-ar putea sa scrie confim email. te duci la email p mes si daca gaseti ceva confirm email dai pe prima adresa. sau a 2a nu stiu sigur de aici te descurci. dupa ce ai confirmat te duci la dols-games la play earn si te joci unul din jocuri cel mai usor e ala cu socoteli si rezolvi si cei primii 5 stardollari sau coins pe care ii poti cheltui numai in acea zi
succes
raluca0306 întreabă:
DumitritaLoveS întreabă: