| JokKer a întrebat:

Intrebare catre scolarii romani ...sunt din Moldova... posibil ca acest an sa invat in romania. De exemplu voi : ce atitudine veti avea cu nou venita din alta tara?

Răspuns Câştigător
| Bubbles a răspuns:

Pe mine una ma entuziazmeaza cand vad un coleg nou mai ales venit din alta tara. poate noii tai colegi vor rade un pic de accentul taubig grin

3 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Eu personal m-as apropia de ea, chiar daca este fata.
O prietena nu strica.
As intreba-o cu ce ocazie a venit, de ce a ales tocmai in acest loc ca sa vina...si etc.
Nu m-as purta urat cu el/ea.

Bafta.
O seara frumoasahappy

| 인스피릿 a răspuns:

As incerca sa il/o cunosc, apoi m-as comporta normal in jurul lui/ei. Depinde si de persoana, daca nu e sociabila si nu interactioneaza cu nimeni, ceilalti vor incerca sa il/o abordeze. Daca persoana nu are niciun interes fata de ceilalti, ar fi tratat/a cu raceala; dar daca persoana respectiva ar fi o fire sociabila si prietenoasa, ar fi acceptat/a de ceilalti destul de repede. Depinde si de clasa in care nimeresti.

| Madalichka a răspuns:

Eu nu sunt prea sociabila, dar din cate am vazut pana acum sunt primite bine moldovencele. Mai ales daca sunt si frumoase happy
Am avut in facultate o colega din Moldova si era foarte simpatica, desteapta si chiar vorbea romana mai bine decat alti oameni pe care ii cunosc si care s-au nascut aici.
Eu zic sa nu iti fie frica si sa inveti ceva ce iti place.