Du-te frățioare cu legalele alea după 6 fumuri am crezut ca nu mai apuc ziua de mâine sfatul meu e sa nu bagi otravele alea in tine ca îți dau o panica de-aia de tot ce îți dorești e sa te trezești viu bagă iarba frățioare ești chill te doare de viața dar dacă ai probleme cardiace nu recomand.
Stiu frate ca iarba e inofensiva.Stiam ca alea au pesticid in ele, nu o sa bag asa ceva, dar nu inteleg cum pot astia sa le fumeze daca dupa 2-3 fumuri sau 6 cum ai zis tu vi in cap.
Frate eu m-am prostit când am tras 6 ca aveam in gând ca mi-am luat tapa de la dealer și e pătrunjel alea is periculoase după 2-3 fumuri o iei razna eu după 6 am căzut de pe pervaz pe masa și ma topeam pur și simplu au început sa tremure picioarele singure nu ma mai puteam controla după mi-am ținut tovarășii închiși in camera o ora sa nu vina nu stiu ce demon malefic a fost groaznic nu mai știam unde is se decupa casa și is fericit ca trăiesc de la întâmplarea aia
Pffff,inseamna ca-s naspa rau legalele astea.Mersi ca mi-ai zis
N-am si nici nu vreau sa am idee cum se simte, dar daca dai un search pe google si vezi cati pustani au ajuns la spital din cauza legalelor... Chestia asta ar trebui sa-ti dea de gandit. Ai grija de tine, de sanatatea ta si debaraseaza-te de cei care pot avea o influenta negativa asupra ta. "Tu" din viitor iti va multumi si iti va fi recunoscator pentru o decizie inteleapta. Multa sanatate!
MiReLa_3183 întreabă:
anonim_4396 întreabă: