Depinde imi place o freza care sa i stea bine sa l puna in valoare depinde foarte mult de fizionomia fetei baiatul respectiv, de tipu; de par, de lungime
Imi plac baietii care au parul lung si il fac in tepii(in sus). Daca este verde, cu ceva ace pe la capete pentru a nu se apropia nimeni de capodopera lui, mai are si putin negru prin frunte, e perfect:D.
Uite, daca vrei, te poti aranja ca tipul din poza(era cat pe-aci sa ma indragostesc de el;;) )
http://images03.olx.ro/......e-paza.jpg
Pai ciufuleste`l mai putin
mie imi plac baietii care au parul un pic mai lung (nu exagerat de lung ca apoi ii confund cu fetele ) si sa fie intins cu placa =p~ ... iar daca au breton cu atat mai bine
E tare si freza asta, dar conteaza sa te simti tu bine, iar fetele au gusturi diferite, unora s-ar putea sa le placa, iar altora nu. Simte-te tu bine.
Pai imi plac cei cu breton si in spate putin lung si sa fie parul de culoarea castanie...
Sincer un baiat ar trebui sa isi faca o freza sa-i puna in valoare ochi. daca sunt albastry merge niste tespi\la caprui si verzi un stil mai cuminte cum ar fi par pe o parte sau ceva simplu
Hei eu sunt coafeza, pentru un baiat sau pentru o fata parul poate schimba total infatisarea. Unui baiat cu stil,, manelar'' ii place freza gen : tepi sau creasta, dar s`au invechit vremurile astea.Ai spus ca iti ciufulesti parul, e o idee de o freza funky. Poti incerca un breton in scari indreptat la aceasta freza. p.s: Ai grija la excesul cu folosirea placii!