| Klara15 a întrebat:

Intrebare pentru fete! Nu stiti un mod natural de a ti creste sinii?

Răspuns Câştigător
| LarissaMouse a răspuns:

Buna!
Pai cel mai natural mod pe care il cunosc eu este sportul.Sunt exercitii speciale pe youtube prin care iti poti dezvolta musculatura.Stii cum au baietii pectoralii bine definiti? Daca ai face sport, ti-ar preste muschii sub sani si ar arata mult mai fermi si mai frumosi.Nu vor parea lasati.O alta metoda ar fi masajul. Poti cauta metode de a-ti masa sanii corect, sau produse pentru masaj.
Dar as vrea sa iti zic ca nu conteaza marimea sanilor.Sti de ce au femeile sani? Ca sa isi poata alapta bebelusii.Alt motiv nu mai au.Nu mai au alt scop, cel putin nu unul important. Vrei sa ai sanii mari..pentru ce? Ca baietii sa se uite la ei? Daca ai avea un prieten care va fi cu tine doar pentru sanii tai, atunci relatia va fi destul de scurta. Ar trebui sa te simti bine in corpul tau, iar daca cineva zice:"ha ha ce sani mici ai" tu ar trebui sa nu dai importanta si sa le raspunzi "pai cred ca daca ii caut cu atentie ii gasesc pe aici prin sutien.Cred" laughing Trebuie sa razi cu ei, sa le arati ca nu iti pasa.
Sper ca te-am ajutat.O seara frumoasa! happy

2 răspunsuri:
| kRedhead a răspuns:

@LarissaMouse are completa dreptate.
Si in plus, daca vrei sa stii cat de mari vor fi sanii tai in viitor, ar trebui sa te uiti la mama ta. Ii mostenesti gena la asa ceva.

| Radu284 a răspuns:

Cel mai atural mod e sa ai cod genetic potrivit, si sa astepti sa treaca timpul.