| aLeks_4722 a întrebat:

Salut, intrebarea asta e in special pentru baieti, am o fata in clasa, care in banchet nu mi-a raspuns la avansuri ca sa zic asa, si a zis ca se lasa mai greu, am vorbit ore in sir cu ea, si acum imi raspunde la avansuri, si nu prea stiu ce sa fac, imi place de ea ca e frumoasa dar nu in alt fel, ce ma sfatuiti sa fac? am nevoie de sfaturi urgente, de la cei mai experimentati

3 răspunsuri:
| Angelin2259 a răspuns:

Pai trebuie sa o cunosti bine inainte. Deocamdata continua sa discuti cu ea, intreab-o ce-i place sau daca stii cei place incearca ca atunci cand discuti cu ea sa desbati subiecte de care ea este interesata. Apoi poti sa faci pasul de a-i cere prietenia, depinde cum te descurci la partea cu discutia. Sa ne zici cum merge happy

| rater1994 a răspuns:

Omule daca o placi si daca ai si obs ca mai nou iti rasp la ce le zici tuh "avansuri" nu-s ce vor sa fie dar nu asta conteaza daca o placi tine legatura cu ia cat mai mult pana nu va fi prea tarz dar cumva intreab-o ceva genu "cum stai cu prietenia" sa vezi daca are prieten daca nu are da pe ea \m/

| Orkroc a răspuns:

De obicei fetlor le plac baietii care se lasa greu cuceriti nu te mai da atata la ea ca o sa creada ca esti obsedat si daca te intreaba ceva raspunzi si faci o conversatie dar sa nu pui multe intreabari.
P.S. nu urma sfatul meu daca crezi ca nu o sa mearga