Nu, pana la vara s-ar putea sa gaseasca pe altcineva si o sa o pierzi. Actioneaza cat mai repede. Ii spui intr-un loc unde sunteti singuri ca o placi mukt si tot ce vrei e sa fi cu ea. Ii faci niste complimente acolo gen nu esti ca celelalte fete, tu esti mai serioasa si matura, esti ce mai frumoasa fata pentru mine si chestii de astea. Si cand ii zici toatae astea te uiti in ochii ei zanbind de fericire, ca sa pari sincer si nu doar sa pari, asa trebuie sa si fii, sincer... Sper ca te-am ajutat, funda? Plzz
Intai iti faci un obicei sa-i zambesti de cate ori va intalniti, atunci cand o saluti. intra cu ea in vorba (fara sa te bagi in seama), ii spui c-ai vazut ca s-a tuns, o intrebi ce crede despre... ceva de scoala (dar ceva care sa va fie comun). pas cu pas, usor, fara s-o sperii. si vei vedea din reactia ei daca te place. si, in timp, vorbind din ce in ce mai mult, daca sunteti compatibili o sa te placa si chiar daca acum nu te plece. fetele adora sa fie admirate, apreciate, numai tu sa ai rabdare in cazul asta.
Ar fi bine si daca i-ai spune in vacanta, dar mai este pana la vara si ar fi bine sa ii zici de pe acum ca sa nu o pierzi, sfatul meu este sa o inviti la un suc doar voi doi, si sa ii spui ce simti pentru ea.succes
Salut Andrei. Daca chiar iti place de ea ar trebui sa ii spui ce simti dar in pasi trepatati.Nu sa te duci la si a spui''vrei sa fii prietena mea'' din prima. Daca ai zis ca te duci in vacanta cu ea trebuie sa ii faci pe zi ce trece complimente de genu''ce bine iti sta parul'' etc.
Si cand vezi ca te-ai apropiat cat de cat de ea gasiti un subiect de interes comun. Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu astept funda
Penaaaa1 întreabă: