| Word25 a întrebat:

Intru in clasa a12a... sad si dau bac-ul as vrea sa-mi fac un program sa învăț la materiile de bac fac si meditații la romana si psihologie la istorie nu dar ma descurc eu... Dar as vrea sa îmi organizez un program de invatat, e complicat sa învăț acele opere... (comentariile) ma rog si la istorie toata materia... la psihologie la fel... Dar n-am de ales... Si pentru cei care au dat bac-ul si l-au luat cu bine happy funda!

5 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Nu ai învăţat nimic, nimic până acum?

| RagnarokR a răspuns:

Mergi la o perofesoara buna, adica nu una ce da din gura si degeaba, una cum trebuie sa ca te ajute sa stii la limba si literatura romana la bac. comentariile nu le inveti pe de rost, le scrii cu cuvintele tale, trebuie doar sa retii eventuale citate, insa conteaza ce aspecte 'atingi' in comentariile tale. pentru asta, ai nevoie de un profesor/perofesoara, care se pricepe. ai putea sa mergi in aceasta vacanta de vara, o sa reusesti sa termini pana prin octombrie sigur, si astfel o sa ai timp sa le inveti si recapitulezi cum trebuie. la psihologie nu ii stres, intrebi ceva profesor pentru indicatii, in sensul ca de unde si ce sa inveti. la romana trebuie mai mult timp.

| UnicornulInvizibilRoz a răspuns:

Niște materiale simple pentru subiectul III la română găsești aici: http://olx.ro/......6KqEQ.html

| Word25 explică:

Ba da, am invatat Doub dar in clasa a 12a la inceput o sa trag mai tare Doub.

| Word25 explică:

Si sunt considerata tocilara clasei laughing)) nu chiar cea mai buna doar ca învăț si am note destul de mari. Doub