| AdyutzZz a întrebat:

Salut, is in clasa a 9a si imi place de o colega cu care m-am sarutat intr-o excursie acum 2 saptamani. Dupa 2 zile de la excursie un coleg, la care i-am zis ca imi place de ea eu zis ca o plac si asta eu zis la colegu meu ca nici pana in a 12 a nu o sa fiu cu ea.Nu stiu ce sa cred si mie imi place foarte mult de ea, chiar o iubesc...astept pareri *FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| BoMbeRmEn a răspuns:

NU te lua dupa parerea pretenului si nu numai...fa ce simti si daca cu adevarat o placi e treaba tahappy Nu trebuie sa iti pese ce spun altii! BAFTA!

| AdyutzZz explică (pentru BoMbeRmEn):

Dar faza ii ca nu numa colegul meu mi-a zis faza asta ca mi-a mai zis niste aberatii pe care nu le-am crezut...Si am sunat-o p colega aia si mi-a zis ca tot ii fals numa ca ea o zis un singur lucru:ca nu o sa fiu cu ea nici pana in a 12a.Dar problema ii ca fraieru de colegumio eu zis ca m-am laudat ca o combin pana la sf excursiei si eu am zis ca imi incerc numa norocu...deci poate de aici o interpretat si ea gresit.nu stiu

3 răspunsuri:
| aNNoNNiMa a răspuns:

Deci.mai tine un ABCdar in maini big grin. Mi-a luat ceva sa descifrez scrisul.

Sa revenim. chiar crezi ca aceasta fata care te barfeste tocmai cu prietenul tau te merita? Eu zic ca nu. Las-o sau decat tu vei suferi :*.

Sper ca ti-am descifrat bine textul, daca nu am facut-o imi pare rau x_X Baftabig grin!

| Ovidinho a răspuns:

Pai daca ti cu adevarat la ea incearca sa o vrajesti. Fai cadouri, spune-i in fiecare zi cat de mult o iubesti, restul sti si tu... fundita?big grin:X