| AndreiRode123 a întrebat:

Salut. Iubita mea are 15 ani, e boboaca, eu am trecut a 12-a, am 18 ani si fac abia in august 19. Ziua noastra e in aceeasi luna. Vreau sa stiu daca e act de pedofilie diferenta asta de varsta. Stiu ca probabil unii veti spune ca de ce nu-mi gasesc pe cineva de varsta mea, nu e ca n-as fi in stare, problema e ca m-am atasat destul de tare, nu se comporta deloc ca o copila si e aproape la fel de matura ca mine de multe ori, nu prea simt diferenta de varsta in schimb vreau doar sa stiu daca e problema. Suntem pe aceeasi lungime de unda din cate am vorbit cu ea, doar ca diferenta de varsta ma descurajeaza. Cand vine vorba de act sexual n-am facut si sunt in stare sa astept pana face 16 ani pentru ca ea sa aiba consimtamant, iar parintii sunt de acord cu relatia noastra. Aud doar vorbe ca ar fi putin ciudat si ma descurajeaza. Ma gandeam sa ma despart de ea din cauza diferentei de varsta dar in acelasi timp nici nu vreau pentru ca imi place de ea si ei de mine si totul pare sa mearga bine si nu vreau sa stric o relatie de genu. Dar simt ca sunt oarecum obligat sa o fac. Niste sfaturi ar ajuta. Multumesc.

5 răspunsuri:
| JohnnydeFeer a răspuns:

Dai inainte, asteapta sa faca ea 16 si gata.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai vorbim peste 1 an, cand ea are 16 ani...

| Madaxo97 a răspuns:

Nu e pedofilie, e doar 3 ani diferența între voi și pare o relație frumoasă și sănătoasă, mai ales dacă ești dispus să o aștepți până face 16 ani pentru sex. Până atunci, fiți cuminți, și ai grija de ea.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Puscarieeeeeeee!

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Din momemt ce părinții sunt ok cu relația voastra deja ai o bila alba.
Cu siguranta mi se pare un gest stupid să pui "." relației și să o faci să sufere după ce a-ți început să vă atașați.
Cred că bagi prea mult părerea oamenilor în seamă și asta uneori poate să nu fie un lucru bun, alege cum simți tu.
Faptul că nu o obligi la lucruri pe care nu le vrea, faptul că ai răbdare și o consideri egală ție te face un băiat cu capul pe umeri.
Poate doar acum când ea are 15 ani ar putea părea așa, dar sunt cazuri de diferenta de varsta este de 3 ori mai socanta.
15 ani cu 30 de exemplu, astea da cazuri problema.
Și da, dacă chiar ții la ea și vrei ceva serios luptă pentru această iubire.