anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, joc metin2steel si tot timpul cand intru sau ma aflu in map1\map2 in centru imi iese din joc si imi da o eroare de genul "?". Am internetul foarte bun si nici pc-ul nu reprezinta o problema. Solutii?

2 răspunsuri:
| ZuuHD a răspuns:

Si eu am aceeasi problema dar pe alt metin.Este o problema de la mt.Tot mai multi playeri aveau aceeasi eroare pe sv respectiv(explosion mt2) si atunci sv si-a schimbat hostu. Dupa aceea nu a mai fost nicio problema.Deci,nu este o problema de la calculator si nici de la internet.Doar de la mt. FUNDA?

| RainmakerX a răspuns:

Da asa mi se intampla si mie dar am invatat sa o diminuez cat de cat ca sa nu mai apara mereu.(am windows XP dar e la fel si pentru windows 7)
Atunci cand deschizi metin2steel nu il deschizi normal ci dai clic dreapta pe el apoi dai la run as administrator.Iti garantez ca nu o sa apara? cel putin pentru windows XP dar am auzit ca la windows 7 e la fel.Nu o sa mai apara eroarea dar, in schimb o sa iasa ce-i drept mai rar fara nicio explicatie sau eroare.De asemenea o sa ai probleme cu teleportatul deci uite ce iti sugerez ca sa eviti eroarea:
1:Foloseste map2 in loc de map1 pentru ca lagul este mai mic(aceasta eroaare este provocata de lag excesiv)
2:Foloseste fierarul legendar din intrarea v3 pentru ca sansele sunt la fel.
3:Intra la ore ciudate la care nu e multa lume(nerecomandat pentru ca sunt si alti playeri care incearca sa faca acelasi lucrubig grin)
Oricum faci cum vrei dar nu o sa scapi de eroare pentru ca nu e a calculatorului tau deci sa nu te apuci sa-l formatezi asa degeaba, este eroarea serverului.
Bafta!