| AGentulP a întrebat:

Joc pe un server privat si am lvl 99. maxim! Si sunt destul de praf. E server german. Vreau sa imi spuneti toate bonusurile de care am nevoie pentru a fi foarte bun in duel! Pentru toate itemele! Multumesc :*!

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Sfatu meu : Pe tritonu ila ar trebui critic sau patrundere cum iti spuneam, sau fa alt triton daca te tine buzunaru. pe bratara aia Pv, daca nu ai. pe armura am vazut ca ai doar sageti si clopot, ar trebui sa iti faci una cu sabie si 2 maini si pv. sau una cu sabie si pumnal sau 2 maini si pumnal. si pe papucii aia pe langa sabie ar mai merge 2 maini sau pumnal. deci trebuie sa iti pui mai multe aparari. Cam atat am avut de adaugat happy

4 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

Fa-ti seturi...
Scut : daca esti war : 15 hh, 12 tarie, imun la nec. ( daca esti ninja : 12 dex, 15 hh, imun ), daca esti sura sau saman : 12 int, 15 hh, imun la nec.
Pe celalalte baga full sabie, full 2 maini, full pumnal, full evantai sau clopot ( dar astea`s mai neimportante ) + pv bineinteles pe langa astea, incearca sa le prinzi pe un singur item, dar e destul de greu, asa ca fa-ti seturi.
Nu stiu cat e maxim HH, pentru ca n-ai specificat, dar ai inteles ca full HH.

| AGentulP explică (pentru Wehes):

Max tarie 12, max hh 10, sunt war am pe scut 12 tarie 10 hh. dar totusi sunt altii mai buni. nu inteleg! am arma 20 hh (triton+7).

| Wehes a răspuns (pentru AGentulP):

Pe langa 20 HH, pe tritonu ila iti trebuie si 12 tarie si critic 10 -15 % sau patrunzatoare 10-15 % si atunci abia poti spune ca e bun tritonu. Pe scutu ila iti trebuie si imun daca nu ai. Si uitasem pe coif : 10 HH (daca atat e maxim ) si 15 magie.

| AGentulP explică (pentru Wehes):

TRiton= 10 hh 10 tarie 20 reintoarcerii, scut= 12 tarie 10 hh, coif= 10 hh 10 rez magie, armura =3k pv ( max ) aparare pumnal sageti si clopot 15 %, bratara 15 magie 10 hh, cercei 10 hh si 15 impotriva focului, papuci 15 aparare cu sabia si 3k pv

| Wehes a răspuns (pentru AGentulP):

Sfatu meu : Pe tritonu ila ar trebui critic sau patrundere cum iti spuneam, sau fa alt triton daca te tine buzunaru. pe bratara aia Pv, daca nu ai. pe armura am vazut ca ai doar sageti si clopot, ar trebui sa iti faci una cu sabie si 2 maini si pv. sau una cu sabie si pumnal sau 2 maini si pumnal. si pe papucii aia pe langa sabie ar mai merge 2 maini sau pumnal. deci trebuie sa iti pui mai multe aparari. Cam atat am avut de adaugat happy