Sfatu meu : Pe tritonu ila ar trebui critic sau patrundere cum iti spuneam, sau fa alt triton daca te tine buzunaru. pe bratara aia Pv, daca nu ai. pe armura am vazut ca ai doar sageti si clopot, ar trebui sa iti faci una cu sabie si 2 maini si pv. sau una cu sabie si pumnal sau 2 maini si pumnal. si pe papucii aia pe langa sabie ar mai merge 2 maini sau pumnal. deci trebuie sa iti pui mai multe aparari. Cam atat am avut de adaugat
Fa-ti seturi...
Scut : daca esti war : 15 hh, 12 tarie, imun la nec. ( daca esti ninja : 12 dex, 15 hh, imun ), daca esti sura sau saman : 12 int, 15 hh, imun la nec.
Pe celalalte baga full sabie, full 2 maini, full pumnal, full evantai sau clopot ( dar astea`s mai neimportante ) + pv bineinteles pe langa astea, incearca sa le prinzi pe un singur item, dar e destul de greu, asa ca fa-ti seturi.
Nu stiu cat e maxim HH, pentru ca n-ai specificat, dar ai inteles ca full HH.
Sfatu meu : Pe tritonu ila ar trebui critic sau patrundere cum iti spuneam, sau fa alt triton daca te tine buzunaru. pe bratara aia Pv, daca nu ai. pe armura am vazut ca ai doar sageti si clopot, ar trebui sa iti faci una cu sabie si 2 maini si pv. sau una cu sabie si pumnal sau 2 maini si pumnal. si pe papucii aia pe langa sabie ar mai merge 2 maini sau pumnal. deci trebuie sa iti pui mai multe aparari. Cam atat am avut de adaugat