| ElyElena25 a întrebat:

Justin Bieber is my life. Spuneti-mi voi, cei care nu prea il agreeaza, care sunt motivele pentru care fac asta.
THX.

Răspuns Câştigător
| Ezeru a răspuns:

Nu ma declar un fan al lui, dar nici un critic.
Pai eu am gasit o lista de motive pentru care o persoana ar putea critica pe oricine :
- invidie;
- lipsa de ocupatie;
- grupul(vrea sa nu fie renegat de grup);
- prostie;
O persoana care nu ii place stilul de muzica nu il va critica, dar nici nu il va sustine.

11 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Trebuie sa ai pana-n 15 ani ca sa-l ai pe Justinel la inima, acum fara suparare! Nu ca am ceva cu el personal, dar e genul de copil ridicat in slavi pentru nimic, e doar cantaret si atat, nu a facut ceva ca sa fie vedeta Pamantului. Respect pentru el, are banii lui, si-a facut viata, ce pot sa mai zic?

| OldSoul a răspuns:

Nu am nimic cu el, are o voce buna, bravo lui.
In rest nu ma intereseaza de el.
Dar sincer, sa spui ca o persoana necunoscuta e viata ta... asta ar trebui sa-ti lase semne de intrebare.

| ElyElena25 explică (pentru OldSoul):

Nu prea cred... Am spus asta in sens ca e cantaretul meu preferat. Anyone can say what he wants

| Doub a răspuns:

Şi mieeee îmi place de Justiin. love struck love struck
Iubesc animalele astea. ♥

| R0R0 a răspuns:

Il agreez si atat.
Adică anumite gesturi de-ale lui sunt.....greu de inteles.winking

| Florentina9210 a răspuns:

Ca nu imi plac fitele lui de baiat de bani gata.
El crede ca poate avea orice fata.
Urasc genul acesta de baieti.

| Deaad a răspuns:

Pentru că e o p***ă și nu un artist adevărat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mult prea feminin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât timp nu trebuie să ascult muzica lui, nu-mi pasă nici că există.

| Nitunitu a răspuns:

E doar o persoana ca si ceilalti, numai ca are meseria de cantaret si o practica cu devotament.

Nu il cunosc personal deci nu pot sa il agreez sau nu dar nu pot idolariza oameni deci nu sunt fan.

| RandomHuman a răspuns:

Nu imi place muzica, dar nici personalitatea lui. Spune lucruri foarte prostesti in interviuri.