| Alex0234 a întrebat:

Salut! La 16 ani testiculele mele par ar fi "îmbătrânite" si au un fel de exces de piele si putin lăsate. Ceva sfaturi sau motive? Revin inapoi la starea lor normala?

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FreddieM a răspuns:

Tu te plângi? Ale mele sunt la doi pași în urma mea. Liniștit amice, la toți e la fel. ( îmi place de Jassmina, mai nou i-au crescut cooaie).
Cheers

| Alex0234 explică (pentru FreddieM):

Eu nu cred ca ii normal fratioare caa 16 ani da arate testicule mele ca la un batranel, da amu daca zici tu ca asa e la toti, na ce sa zic.

| diabetzaharat a răspuns:

Inseamna ca sunt incinse. poti sa rezolvi temporar problema daca le bagi in apa rece.

| Alex0234 explică (pentru diabetzaharat):

Deci e întâlnita la toti aceasta "problema"?

| prietenaingrijorata02 a răspuns:

Draga, Mihai! Iubitul si varul meu au trecut prin aceeasi situatie, noroc pentru ei cu mine happy! Sunt studenta la cosmetologie in Franta si dupa 2 ani am ajutat mii de barbati cu aceeasi problema ca si a ta! Iti recomand acest produs revolutionar si versatil, se numeste '' Gua Sha'' este un instrument traditiional chinezesc facut din cristale semi-pretioase. Cum se foloseste? Foarte simplu, Iei instrumentul Gua Sha si iti apuci testiculele cu o mana iar cu alta aplici presiune cu instrumentul in timp ce il plimbi de sus in jos! Mentine acest regim zilnic si iti garantez repararea testiculelor in mai putin de o saptamana! Multi pupici din Paris!

| prietenaingrijorata02 a răspuns (pentru prietenaingrijorata02):

Am vrut sa scriu Alex, nu MIhai. ImI PARE RAU. Mihai este numele tatalui meu si in ultima saptamana de cand a murit mereu ii spun numele si incurc pe toata lumea...

| Alex0234 explică (pentru prietenaingrijorata02):

Gua Sha pentru masaj facial?

Nu i nimic. Condoleanțe!

| prietenaingrijorata02 a răspuns (pentru Alex0234):

Da! Nu lasa cuvantul ''facial'' sa te pacaleasca, il poti folosii in orice zona a corpului si este extrem de benefic. Sunt multe tutoriale video pe yt! Iti recomand sa folosesti uleiuri naturale pentru piele de fiecare data cand folosesti Gua Sha! Succes!

Ce uleiuri naturale imi recomandați?

| Madoarea26 a răspuns:

Naspa pot sa spun ca ti-au stat destul de mult la apa?

| Alex0234 explică (pentru Madoarea26):

Baie, dus, si cateva iesiri la piscina, in rest nimichappy(