Mergi la el si spune-i asa:
Ma mie imi place de tine! Tu ce parere ai despre mine?
Stiu ca iti va fi greu, dar gasesteti curajul si fa-o! nu merita sa stai asa, sa suferi.Iti spun asta din experienta... si mie imi placea de o prietena de a mea si intr-o zi m-am saturat si am decis sa-i spun! Stii ce mi-a zis?
Decand asteptam sa-mi spui asta...
Asa ca fa-ti curaj... spune-i ca-ti place de el.
Uite, esti inca mica. Dar ca sa iti dau asa un sfat, ar trebui sa vorbesti tu personal cu el si sa-i spui ca-l placi. Apoi il intrebi daca lui ii place de tine, si ii spui ca ai vrea sa aveti o relatie. Stiu ca e greu, mai ales daca esti timida ca mine Dar incearca sa faci asta, poate merge Sper ca te-am ajutat..Pa-pa :*
Cel mai bun lucru pe care îl poți face e să vorbești cu el, să-i spui ce simți și să vezi ce sime el pentru tine. Dacă și el te place, atunci propune-i să fiți împreună (mulți băieți apreciază dacă fata e mai îndrăzneață, deorece de obicei ei sunt mai timizi, chiar dacă nu pare).
Vârstă ta e una fragedă care încearcă să înțeleagă ce e aceea o relație.
Sfatul meu este doar să vorbești cu el, personal, să nu te iei după gura prietenilor. Du-te și spune-i că îl placi, și află dacă și el o fave. Promit ca vei avea de câștigat indiferent de răspuns!
Dacă mai ai nevoie de un sfat, lasă-mi un mesaj!
Ma fata, tie la vârsta asta iti arde de gagici? Veti-ti de scoală si lasa baietii. Daca de la varsta asta vrei gagici, la 18 ani ce mai faci?