anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La contravizita medicala pe baieti ii dezbraca de tot? Si am auzit si de decalotare. Daca stie cineva cum decurge contravizita sa imi spuna? Dau funda. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Reexaminarea medicala se poate desfasura in doua moduri. Primul in care fiecare medic are incaperea lui, sau cate doua specialitati apropiate, iar examinatii intra individual, dar de regula in grup. Al doilea mod este ca toti medicii sa fie in aceiasi sala, unde intra un grup de 10 racani, dezbracati la bustul gol, care stau in fata medicilor pe un rand. La un moment dat li se spune sa lase pantalonii si chilotii jos. Atunci este deliciul asistentelor, inceput de la examinarea busturilor. La acest moment urologul si cel de la dermatolo-venerice verifica partile care sunt scoase foarte rar la vederea altor persoane.
Apoi fiecare medic examineaza fiecare recrut.
Iti place ce am scris? Eu am avut ocazia sa vad asemenea examinare medicala.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, ii verifica sa nu aiba fimoza, sa aiba testiculele coborate samd.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu am inteles, ce contravizita medicala. Este vizita medicala.
Ce are a face fimoza cu asta? Ii verifica sa nu aiba herneie testiculara. Cu fimoza pot face efort, cu herneie nu. Ori in armata, politie, jandarmerie, pompieri se depune mult efort. (ca despre asta am inteles ca e vorba)
S-a gasit baba Leana sa-si dea cu parerea despre ce-i controleaza pe baieti intre picioare. La asta chiar nu ma asteptam.

| andreas220 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Dupa vizita medicala se face contravizita medicala la ei. Vizita medicala se face in judet. Si da am auzit ca te pune sa te decalotezi si am vrut sa vad daca stie cineva care a fost recent.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru andreas220):

Da, te pune sa o decalotezi ( dar te pune sa te decalotezi sa vada daca nu ai vreo boala), iti prinde testiculele in mana. Dar am uitat sa scriu si de unul din scopurile principale: sa vada ca esti barbat de barbat, nu altceva.
La ei se face o reexaminare medicala. Vizita si contravizita medicala se face in spital, la bolnavi.
Am gresit si eu mai inainte, luat de val. Una este vizita medicala, care de obicei se refera la o boala si alta este examenul sau examinarea medical(a), care cuprinde toate disciplinile medicale. Vezi Regulamentul de desfasurare a concursului de admitere.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru andreas220):

S-ar putea sa ai dreptate cu contravizita, ca la jandarmi asa scrie. La politie scrie examinare medicala.
Si e de inteles. Jandarmii sunt militari, militarii isi desfasoara activitatea in cazarmi, iar logica se opreste la poarta cazarmii.