Invit-o in oras...Cunoasteti-va mai bine...
Si dupa aia lucrurile pot evolua...Ma refer sa fiti impreuna s. a. m. d...
Succes
Sper ca ti-am fost de ajutor
pupici :*
pa`pa
by Andotsza [; x]
(P. s ...incearca sa aflii mai multe despre gramatica si mai incearca sa-ti imbunatatsejti scrisul ca nu prea se intelege ce ai scris)
Cel mai bine este sa te intalnesti mai des cu ea.Pe mess nu rezolvi nimicAsa ca invit-o undeva.Asa o sa o cunosti mai bine
Daca nu accepta de prima data, mai incearca.Nu te lasa batut!
Fetelor le plac baietii care le arata ca sunt importante pentru ei
Mult succes!
Wow, ce de raspunsuri ai primit! Si cate versiuni. In afara de invit-o, te-a mai sfatuit cineva ceva? Nu? Creativitatea omenirii e in pana de idei?
Ce ar fi sa vorbesti cu ea si sa o intrebi daca te simpatizeaza si ea pe tine- e posibil sa fie ocupata! Ce ar fi sa afli intai daca nu are prieten sau daca nu si-a facut intre timp?
Ce ar fi sa ii faci o surpriza si sa apari pe unde este ea! Sa ii zambesti, sa o intrebi ce face si sa ii vezi reactia! Adica sa verifici terenul inainte de a te arunca, cu, capul inainte!
Posibil nu avea timp pentru o diskutie de o lunga durata. sau poate mai are sh ati prieteni cu care vb asa cum sh cu tine.
nu-ti faci griji. mai vb cu ea. sh propune-i sa iesiti la o plimbare. nu mai pierde timpul. poate sa ti-o ia cineva. bafta!
Mi s-a intamplat si mie asa. Dupa o perioada, insa, a inceput sa vorbeasca cu mine la fel de mult; am invitat-o la o plimbare, si de atunci pot spune ca suntem prietene bune.
Poti sa o inviti si tu la o gura de aer curat...
Good luck!
Invit-o in oras la un suc si spune-i ce simti pentru ea. Poate asa se poate schimba ceva intre voi.
liana555bgd întreabă: