anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti, am 13 ani si sunt in clasa 6. Ma numesc Vlad si am o problema cu 2 prietene sad sad sad.
Ieri am fost la teatru, si o prietena mi-a cerut telefonul sa se joace intr-un joc (subway s) a venit a 2 prietena, si a cerut si ea telefonul, prima prietena a pierdut si s-a jucat a 2. a 2 a pierdut si eu i-am luat telefonul sa cumpar acolo in joc ceva, dupa aia a 2 prietena mi l-a luat inapoi. Prima prietena s-a suparat ca s-a jucat de 2 ori a 2 prietena. A 2 prietena cind a murit, a dorit sa i-l dea primei prietene, dar prima a spus ca nu mai vrea. Si s-a suparat cred eu sad. Dupa teatru cind am scris-o pe faceebok ea nu a raspuns, dar peste vreo 20 minut a raspuns si a spus : Nu am fost acasa si mi-am uitat telefonul. da ce ai vrut? eu i-am spus ca am vrut doar sa vorbim ca doi prieteni sad si gata sad. Va rog fratilor ajutati-ma, va spun ca noi suntem simpli prieteni, nu ne iubim, doar prieteni. Va rog ajutati-ma ce sa-i spun? Dau funda promit sad

Răspuns Câştigător
| AnaDbv a răspuns:

Nu te speria, Vlad. asa sunt fetele. Rautacioase si suparacioase. asta nu trebuie sa te faca pe tine sa te simti ciudat. vorbeste cu ele deschis si fa glume. nu trebuie sa te joace fetele, ele fac asa doar ca sa obtina cevahappy ai grija ca sunt smechere si te fac pe tine sa suferi. nu mai pune la suflet. ai grija de sufletul tau sa nu fie tradat de acum, ca inca esti michappy fii prietenos cu fetele si o sa iti fie bine!:*

4 răspunsuri:
| CristianPreda a răspuns:

Nu cred ca s-a suparat dintr-o prostie ca asta cu telefonul :-J Stai linistit.

| Sebastian2014 a răspuns:

O sa ii treaca bro! Ai incredere in mine e o chestie de moment. O zi frumoasa sa ai! happy

| xBlackUndergroundx a răspuns:

O sa-i treaca.

| vladpopovschi a răspuns:

A, am uitat sa va spun ca si a 2 prietena s-a suparat sad sunt pus intro situatie dificila cred eu. As vrea sa stiu ce sa fac? ce sa le zic, nu inteleg sad