anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti! Am 14 ani jumate, in curand implinesc 15 si imi place un baiat foarte mult! As putea spune chiar ca il iubesc enorm, ne cunoastem de ceva timpcam de 5 luni si nu stiu ce sa fac! Am prietene de varsta mea care au facut-o deja insa eu nu stiutiu daca sunt de acord cu chestia asta! As vrea sa gasesc un baiat care chiar ma place pentru ceea ce sunt eu nu pentru cum arat! Pentru ca in ziua de azi toti vor doar sex! Dar acum, dupa cum am spus chiar simt ca il iubesc si cred ca as fii in stare sa renunt la virginitatea mea pentru el! spuneti-mi ce sa fac? Ce ati face voi in locul meu? Astept rasp. voastre! va pup:*

9 răspunsuri:
| cioko19 a răspuns:

Implinesti 15thinking pai tu nu trebuie sa te iei dupa prietenele tale! Tu o faci cand te simti pregatita.
Si stai linistita ca nu toti vor sex. trebuie sa gasesti un baiat potrivit.
eu zic ca cu asta sa mai astepti putintelbig grin
succes:*

| Cryssy a răspuns:

O sa fiu sincera si o sa iti spun ce as face in locul tau. Nu as face sex la varsta ta! Totusi, chiar daca il iubesti, nu trebuie sa faci neaparat acest pas. Si inca ceva, 14 ani nu este o varsta indicata pentru a face sex pentru ca nici corpul tau nu este pregatit complet pentru acest pas. Si daca te iubeste cu adevarat o sa te inteleaga ca nu esti pregatita. Mult succes!

| PauLa.M a răspuns:

Nu exista iubire, doar obisnuinta! deci nu l iubesti, pentru ca nu ai cum.
Daca as fi in locul tau mai intai as astepta sa l cunosc. macar sa vad daca merita sa renunt la ceva ce nu o sa mai pot avea (ceea ce nu iti indic pentru ca esti prea mica). vorbeste cu el macar de o posibila relatie daca tii atat de mult la el. bafta

| snepy a răspuns:

Virginitatea nu este ceva divin, o faci cand simti tu si cu persoana potrivita, eu in calitate de baiat te sfatuiesc sa mai astepti pana la o relatie serioasa totusi ai 15 ani, mai stai pana la 17-18 si atunci iti poti gasi persoana potrivita pentru a face sex

si tin sa precizez ca nu toti baietii vor doar sex de la o fata, sexul e ceva normal nu ceva anormal sau iesit din comun

imi pare rau ca in "grupul tau social" exista numai baieti de genul ala "Smechier, sex, bani, femei"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai pana te mariti vei mai iubi vreo 10.la aia ce le mai oferi? dar cel cu care te vei casatori? ala te iubeste cel mai mult lui cei oferi? o dara de f... i lasata in urma? ia mai gandeste-te oleaca fiindca iubirile astea de la 15 ani sunt foarte trecatoare.si mintea e foarte putina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi...ai dreptate intr-un fel cristinutza...nu sunt pregatita, sau cel putin asa cred... mi-e un pic frica.nu stiutiu cum sa imi exprim sentimentul... dar intr-un fel simt ca il iubesc si el pe mine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi...ai dreptate intr-un fel cristinutza...nu sunt pregatita,sau cel putin asha cred...mi-e un pik frica..nu stiutiu cum sa imi exprim sentimentul...dar intr-un fel simt ca il iubesc si el pe mine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. ce sa imi e putin frica de o relatie cu in smechier voi ce ati crede...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine a facut sex pentru prima oare?