| krystal7 a întrebat:

Salut la toti! Am o intrebare care e mai mult o izbucnire, si as vrea foarte tare sa obtin vreo opinie si vreun sfat de la voi, caci deja nu stiu ce sa mai gindesc si sa mai fac...sad

Deci prietena mea cea mai buna de pe zi ce trece ma dezamageste mai tare... Cind am vreo problema si vorbesc cu ea, in loc sa se puna in locul meu si sa incearca sa ma inteleaga, sa obtin vreun sprigin si ajutor de la dinsa, numai vad cum ma ataca si critica, si asa ma face sa ma simt mai singura si rau cu mine proprie...
Imi zice sa nu ma incalt in incaltaminte cu toc inalt pentru ca face rau la picioare, imi scoate ochii caci imi cumpar haine, imi zice sa numi vopsesc parul caci il strica si sa nu ma machiez cum ma machiez pentru ca nu-mi sta, deci sa nu ma mai machiez sau s apun mai putin machiaj...
mereu se face mai buna ca mine in totul si ma injoseste, cind ma cert cu prietenul meu, niciodata nu-i din partea mea, ca si cum niciodata nu am dreptate, si il apara...
cind vreau sa vorbesc de problemele mele nu zic ca nu ma asculta dar nu ma asculta asa precum eu pe ea caci apoi repede schimba tema si mai mult iubeste sa vorbeasca de ea si de problemele ei dar cind eu incep a vorbi ceva de mine ca si cum nu m-ar asculta la 100%.
zice ca tine la mine si ca doar e sincera si asta e opinia ei. ok, respect. dar totusi, nu mai pot cu atita critica si injosire. as vrea sa mai fie din partea mea si sa ma mai aperece si laude asa cum fac eu cu ea, am avut multe motive so critic dar o data nu i-am criticat exteriorul sau interiorul! cind se certa cu prietenul sau mereu eram din partea ei chiar cind nu avea dreptate. dar ea se poarta asa cu mine...

cei asta? va rog, dati-mi vreun sfat...

4 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Avem caracteru diferit,gandim diferit,actionam diferit.
In primul rand,ea nu iti este o prietena adevarata,miroase a mult ipocrizie aici.
Trebuia sa te asculte si sa se puna in locul tau,asta sa te inteleaga mai bine si sa-ti dea un sfat pe masura.
Cat despre critici,ele pot fi si constructive,aici nu trebuie sa te superi.
E alegerea ta cum te imbraci, cum te machezi, cum te porti etc.
Important e sa te simti bine in pilea ta, nu mai pune pret pe ce zici altii.
Vorbeste deschis cu ea, spune-i ce te deranjaza si poate se schimba...

| EaEmma a răspuns:

De ce nu vb deschis cu ea? spune-i tot ce ai pe suflet...

| PassingBY a răspuns:

Învaţă să scrii!

| CocaCola19874 a răspuns:

Eu zic sa renunti la ea pentru ca nu merita si sti de ce? ii place de iubitul tau si de aia iti spune sa nu te mai aranjezi...SUCCESURI