Am eu o alta intrebare : de ce majoritatea sunt ferm convinsi ca au dreptate cand ii pun pe TOTI in aceeasi oala? Bineinteles ca exista si parti bune, in orice om, dar asta nu-nseamna ca orice om, dupa ce se trezeste dimineata, se duce sa sarute oglinda. Fiecare isi stie defectele, sau cel putin, ar trebui sa le stie, pentru a nu se numi de-a dreptul orb.
Vrei sa-ti dau un exemplu? Uite, eu. Sunt atatea lucruri de care nu sunt multumita! De-ar fi puse intr-o balanta, ar exista mai multe lucruri care nu-mi plac la mine, decat cele de care sunt multumita si-mi convin.
Si, pana la urma, omul de ce sa nu-si cunoasca lucrurile bune din el? Inteleg, te-ai referit la supradoze, dar ai gresit cand a spus "toti " ( apropo, cuvantul oameni articulat ).
Deoarece, poate asta ii face sa aiba mai multa incredere in ei, chiar daca e adevarat sau nu.
Pentru ca de obicei toti oamenii isi posteaza poze pe hi5 sau facebook si este frumos sa zici lucruri bude despre cel care este in poza chiar daca nu e. Asa omul acela capata incredere in prietenii virtuali.
Andrei67y5 întreabă: