| pisikutza123 a întrebat:

Salut la toti, dati-mi va rog niste sfaturi, ideii... vreau sa-mi iau un epilator sa ma epilez in zona intima, cind ma voi epila prima oara ma va durea? la cite zile creste parul? si daca se epileaza tot parul, dar sub brat voi putea? merci mult dau fundita va rog raspundeti-mi

Răspuns Câştigător
| litlledolleioanna a răspuns:

Da doare la inceput dar dupa 5-10 min iti amorteste pielea si nu prea mai simti durerea.normal parul iti creste dupa o luna ( la mine mai devremesad dupa 2 -3 saptamani). sub brat nu doare dar te pisca foarte tare asa ca tine bratul incordat si bine intins.

5 răspunsuri:
| cookie3546 a răspuns:

Buna. Din cate stiu eu, doare foarte tare prima oara.depinde de cat de mare ai parul.Nu o sa iti dea foarte des. Presupun ca vei putea. Sper ca te-am ajutat. happy

| alexutza01 a răspuns:

Prima oara cand te epilezi e normal sa doara dar cu timpul te obisnuiesti.De obicei parul creste la 5-6 zile (depinde si de zona de exemplu in zona axilelor creste la 2-3 zile).Da se epileaza tot parul, la aparatele noi ajungi sa simti pielea la fel de fina ca la 5 ani daca apesi un pic pe aparat cand te epilezi nu doar il treci de colo colo.

| dya333 a răspuns:

Depinde de par aicitongue oricum va durea la inceput dar apoi parul cand va creste va deveni mult mai subtire si mai fin deci prima oara e normal sa doara mai tare. Durata de obicei cica e pan la 4 saptamani, pana creste dar la mine tot timpul creste mai repede.Da se epileaza tot parul chiar si sub brat poti sa-l folosesti dar sa tii bratul bine intinshappySper k ti-am putut fi de folos.

| pisikutza123 explică:

Merci mult la toti

| Twilight a răspuns:

Incearca prima oara sa ai un prosop in gura. Nu vrei sa faci mare tam-tam pe tema cu epilatului.