| Aly_9916 a întrebat:

Salut la toti stiu ca nu am mai intrat de mult dar vreau sa va intreb, sa in cartier sta o fata care eu acum 2luni nu prea o bagam in seama dar acum parca simt ceva pentru ea dar am descoperit crying ca are prieten mentionez ca ea este clasa a 7 si eu a 8 noi cand ne vedem ne salutam vb chiar foarte mult si ma intreb cum as putea sa fiu cu ea mersi cel mai bun sfat ii dau funditawinking

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Cel mai bine si eficient ar fi sa o abordezi direct fara nicio retinere. Vorbeste cu ea, fa-o sa se simta bine si cel mai important da-i de gandit, sa aiba indoieli in legatura cu actualul ei prieten. Daca ii dai motive bune sa te aleaga pe tine, a-ti putea fi impreunahappy.

2 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Spune-i ca o placi si vezi reactia ei. Apoi intreab-o daca puteti fii mai mult decat prieteni si ea iti va spune da sau nu.Atunci vei stii daca trebuie sa o uiti sau veti fii impreunahappy.

| Caia a răspuns:

Adevarat este ca dureaza un timp sa-ti dai seama ca-ti place de o pesoanahappy! Dar incearca sa descoperi cei place si cei nu-i place, gusturi si chesti ce tin de personalitate. Apoi fa in asa fel incat sa fi mai bun decat prietenul ei si ea sa poata sa realizeze acest lucru. Dupa acesta incercare ea va alege ce considera ca e mai bine.happy