anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti. Sunt fata si am 14 ani. La fel ca toti adolescentii am o multime de intrebari in legatura cu dezvoltarea corpului. Deci am auzit pe multe fete de virsta mea ca se pling pe faptul ca sinul lor nu creste uniform formind o asimetrie (o parte e mai mere). Va rog spuneti-mi din ce cauza se intimla asa si se va corecta cindva sau nu.

Răspuns Câştigător
| MouSSEauChoColat a răspuns:

Salut! Nici eu nu stiu dn ce cauza se intampla asta, dar crede-ma nici nu conteaza. Nu ar trebui sa fii stresata pentru ca e normal si diferenta nu este mare, nici macar vizibila atunci cand porti tricou, maieu, sutien sau chiar costum de baie. Din cate am auzit o mica diferenta va exista mereu (bine, asta daca nu iti pui silicoane). Tine minte ca nu suntem simetrici si de aceea apar aceste mici diferente.

4 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

Păi. nu este deloc adevărat. Când o fată este la pubertate (13-14 ani), sânii ei cresc, iar ea crede câ unul este mai mare decât celălalt.
Poate. în unele cazuri, este adevărat, dar sânii nu pot fi foarte diferiți ca mărime. maxim cu câțiva milimentri unul este mai mare decât celălalt :*
... dar amân2 vor ajunge la egalitate până la 15-16 ani, maxim.

| HiperSoul a răspuns (pentru Andarock):

Nu stiu. Cineva mi-a spus ca asa si pot ramine. La unii nu vin la normal. Dar totusi doresc sa aflu de ce asa se intimpla?

| Andarock a răspuns (pentru HiperSoul):

Nu trebuie să asculți de acele persoane, deoarece doresc doar să te sperie.
Păi, doar un medic îți poate explica mai îndetaliat happy

| SalutBunaLarevedere a răspuns:

E ceva cat se poate de natural.Si eu ma intrebam de ce.Dar asta dureaza maxim o luna-2, stii? La mine asa s-a intamplat, chiar si pe rand.Nu ai de ce sa-ti faci griji. Funda? puppy dog eyes I need it so much!