Buna
Daca ii esti priete/a cu adevarat, incurajeaz-o/fi alaturi de ea/si sa ii arati partea buna a lucrurilor/adica sa pastreze amintirile frumoase ce i-au legat.nu o lasa singura chiar daca te izgoneste/demonsreaza-i ca ii poti fi alaturi si esti umarul pe care poate plange.
Este greu sa poti trece peste asa ceva, dar viata trebuie traita si sa ne continuam drumul.
Multa putere sa va dea bunul Dumnezeu!
Trsit...cel mai mult ii va placea ca+i vei fi alaturi, stai langa ea si sustine-o.Are nevoie de o prietena ca tine sa-i fie altauri in asa momente grele, acum nu stiu cam ce replici ti-as putea da...depinde de personalitatea ei, asa ca in general trebuie sa-i fi alaturi.
Sper ca te-am ajutat..bye
Pai nu trebuie sa-ti fie frica. Spune-i ceea ce simti pentru ca ceea ce simti vine din inima si inima e tot timpul sincera.Acuma va fi o perioada in care va fi doar trista, dar incearca sa-i distragi atentia, iesi cu ea mai des, nu o lasa singura prea mult pentru ca are nevoie de cineva, de un umar pe care sa planga.Mai zi o gluma din cand in cand.Trece prin niste momente foarte grele si daca poti sa-i oferi putin ajutor, ofera-i-l! Sper ca te-am ajutat! O zi faina!
Poti decat sa o ti in brate, cuvintele uneori sunt de prisos.De aceea sunt necesare faptele.Fii acolo pentru ea, ofera-i afectiune si intelegere.