Priveste maine seara la fenomene paranormale mie nu mi s-a intamplat nimic,,, de fapt chiar mi s-a intamplat ceva dar sunt sigur ca are o explicatie logica deci,,
Eram aproape singur acasa (spun aproape pentru ca mai erau si bunici dar erau in casa alaturata) stand eu asa la calculator aud o voce dar nici acum nu sunt sigur ce a zis. zicea asaa : taaaaa pe mine ma cheama catalin si am presupus ca sunt parinti mei dar nu se intorsesera inca,, cred ca pur si simplu mi s-a parut,
nu stiu daca ma crede freeunu dintre voi dar in fine eu am spus ce aveam de zis
bft
Mah copile nu exista paranormal. o sa ajungi la concluzia ca totul are o explicatie, iar la ceea ce nu gasesti explicatie inseamna ca acel ceva nu a fost cercetat indeajuns sau noi oamenii nu il putem percepe.
@ dragonfly eu cred in paranormal si @michael si matusei mele ia batut cineva in geam la 12 noapte si se vedea o umbra neagra dar a disparut si nu era nimeni jos (statea la etaju 2)
Pe crimetime.ro la sectiunea paranormal sunt lucruri foarte interesante si eu sunt pasionat de ele
Cand eram mica, ma uitam intr o fantana.si deodata am vazut un om alb cu parul lung,m am speriat foarte tare si am fugit, am povestit alor mei, dar nimeni nu ma credea.eu cred si acum ca nu a fost imaginatia mea de copil, mi a ramas intiparita in minte imaginea aceea...a si foarte interesant Fenomene stranii
miru12nika întreabă:
liana555bgd întreabă: