| MakaroW a întrebat:

Salut La ziua unui prieten care facea 12 ani a venit si verisoara lui iar cand a venit ea ne-am dus la pizza eu cu prietenul meu si cu inviati.Totul a fost ok pana cand iesim de la pizza si ne intoarcem inapoi acasa.Pe drum verisoara lui de 17 ani a inceput sa ma tina de mana si ma intreba daca vreau sa o scot in oras...cred ca zicea in gluma... apoio m-a sarutat pe obraz.Si pana acasa eu incercam sa scap de mana ei adica sa incercam sa o fac sa ma lase de mana nu stiu de ce am facut asta dar ma simteam nasol dar si bine in acelasi timp.Ma simteam nasol pentru ca ea are 17 ani iar eu 13 deci e o diferenta mare intre ani.Am ajuns acasa si ea nu mai s-a dat la mine probabil a vazut ca nu vreau sa fiu cu ea sau ceva. Vreau sa stiu ce in capul ei nu se gandeste ca sunt prea mic? Eu stiu ca fetele mari in general nici nu se baga in seama cu baieti mai mici.Deci i placea de mine? Sau?

3 răspunsuri:
| girl00 a răspuns:

Daca a facut ce ai mentionat tu mai sus clar ii placibatting eyelashes poate arati mai matur tu happy sau ai acel ceva care ii place ei si ai atras-o... diferenta nu-i asa de mare intre voi.dar nah acum daca iti place si tie de ea invit-o la o plimbarica ca intre amici si vezi dupa daca iese ceva sau nu ^-^

| DanyelFSN1 a răspuns:

Ma deci uite cum sta treaba, poate tu esti mai maturizat, mai inalt si wtf.Si app nu Makaro, te uraste si cand te-a sarutat te-a omorat si poate acum vb degeaba.Normal ca te palce omulehappy

| Merloc a răspuns:

Nu, evident! Crezi ca n-are alt ceva mai bun de facut decat sa stea cu tine? Gandeste-te are nevoie de 20+ fata sa se simta binewinking