De relatiile pe viu ai auzit?
Adica sa iesi afara din casa, sa mergi pe strada, prin magazine, prin cafenele, sa intalnesti fete si sa vorbesti cu ele?
Lasa relatiile online, alea se leaga abia dupa ce va cunoasteti pe real, intre timp, incearca sa-ti traiesti viata ca un om normal, in lumea normala, cea de afara, nu cea virtuala din computer!
*No hate*
În primul rand dragule la vârsta ta nu ai ce căuta pe site-uri like this și știu ca sunt foarte mulți care stau ore în șir pe omegle.Dar fraților dragostea adevărată nu se gaseste pe un site de labagii Pardon de expresie, dar așa este.Este adevărat ca,sunt și unele persoane cu care te poți înțelege de minune,dar prostia predomina.
În al doilea rand dacă vrei ca o fata sa se uite la tine nu trebuie sa o cucerești dandu-i poze cu tine,adică prin aspectul tău fizic, ci pur și simplu prin felul tău de a fi, nu te da drept altcineva doar ca sa cucerești fata de care îți place, iar dacă ea nu va observa înseamnă ca nu te merita. Dragostea nu se găsește pe internet iar relațiile pe internet nu durează, sunt "artificiale".
Sper ca m-am făcut înteleasa.
*Tot ce am scris mai sus este doar părerea mea.*
Ma refeream ca fetelor nu le place cum arat, nu am zis nimic de relatii
Dacă îmi dai o poza cu tine Îți voi spune părerea mea sincera despre aspectul tău fizic, dar sa ști ca, mai mult conteaza ce e în interior, decât ce e în exterior, fizicul se schimba o data ce înaintezi în varsta
Iti dau poza cu mine dar nu aici, nu Facebook , wapp daca vrei.
In primul rand ce-i aia omegle. In al doilea, nu mai da poza nici daca ti-o cere. Si trei (am numarat bine?) doar fetele sunt frumoase, barbatii sunt cu tupeu, poti sa ai nasul stramb si un ochi la ceafa, atitudinea conteaza (ops! tocmai mi-am dat seama de ce m-a parasit fosta )
ErkalMyers întreabă: