anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Locuinta mea este o casa micuta si cocheta, iar etajul este ca un fel de mansarda, dar ce as pute sa fac din aceea mansarda, ce fel de camera, cum sa o aranjez, am nevoie de cat mai multe idei venite de la voi! Dau funda, daca imi dati idei originale...happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună! Eu mi-aş face o cameră cu o bibliotecă, un birou pentru calculator, o canapeluţă pentru dormit şi unul-două fotolii pentru dormit. Aş lua mobilă deschisă la culoare şi uşoară, cum este cea de la Ikea, ca să o pot mişca uşor când fac curat. Mi-aş pune parchet tip duşumea, nelăcuit, lustruit doar cu Pronto lemn curat. Aş lua perdele gen "perdeaua bunicii", acelea care seamănă cu pânza topită, un covor oltenesc de lână şi neapărat câteva plante sau una mare. Draperiile ar fi într-una din culorile din covor. Dacă aş pune un tablou ar fi o reproducere după Grigorescu sau Tonitza, în ramă de lemn natur. Aş pune neapărat şi câteva plante, sau măcar una mai mare. Şi uite aşa aş avea o cameră "ecologică", în care să lucrez, să meditez, să îmi primesc prietenele, să mă odihnesc. De fapt o şi am!
Te invit pe websiteul meu http://www.lecturirecenzate.ro/ Lucrez la el chiar în camera de care vorbeam şi poartă culorile mele favorite, existente şi în cameră : portocaliu (fără nici o legătură cu politica!) alb şi albastru. Pa, pa!

3 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

Pai ai putea sa faci o camera de oaspeti, un dormitor mic intim, o camera a copiilor, nepotilor daca ai, sau daca ai nevoie un birou, camera de lucru, o baie, nu stiu se pot face multe in functie de necesitati, de spatiu pe care il ai si de ce ti-ar place sa faci. spor la treaba happy

| Alynutzaaa a răspuns:

Poi ai putea sa iti faci camera ta privata ca sa zic asa, fiind sus la etaj nu te`ar deranja prea multa lume!

Ai putea sa-i pui un pat si langa el o noptiera sau chiar de o parte si alta o noptiera, un dulap care sa nu fie prea mare, sa fie in el chiar strictul necesar!

Ai putea sa alegi o culoare pentru camera ta : covorul, perdeaua si zugraveala sa respecte acea culoare si aventual sa alegi un tablou in care sa predomine culoarea aleasa!

Pentru decor ai putea pune pe perete o mica oglinjoara, ti-ar fi si de folos si ar arata bine! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună! Mă bucur nu atât pentru fundă, cât pentru ceea ce semnifică ea. Înseamnă că ţi-a plăcut sugestia mea, deci şi camera mea happy Spor la aranjarea camerei!