îți dorești l prietenă? Cauto dacă îți dorești și asta vrei și consideri câți trebuie și vrei tu. Îți dorești o schimbarea în viața ta? Cine te oprește? Eu de unde să știu ce schimbare îți dorești dacă nici tu nu ști ce-ți dorești.
Mulți înainte bravo ca muncești la vârsta ta și te descurci pentru buzunarul tău și mâncare ta fără sa depinzi de buzunarul părinților și altora. Bravo că ești responsabil, asumat, și ești capabil săți porți singur de grijă. Bravo
Schimbare în programul de lucru... In stilul de viață, nu prea ies din cauza programului, am devenit mai antisocial cred. de ieșit ies rar aproape deloc și vad in jur lumea care se plimbă, au relații, au prietenii, încep să mă simt singur din cauza locului de muncă și de program
Boss
Cu toți trecem prin singurătate mai sănt și momente când ne simțim ne înțeleși singuri... dar uite ca tu ești puternic cu Adevărat nu lași singurătate să-ți facă rău adică? Săte apuci de băutură Săte iei în haită cu toți destrăbălați să-ți faci aturaje prosate cu tot felul de drogați boschetari vezi? Tu faci ce faci? Muncești la o vârstă foarte tânără frate care alți nu dau nici cu mătură prin camera lor și trebuie părinți lor constant sa strângă după ei tu nu ești ca ei sa fi mândru de tine cu Adevărat.
Dacă îți dorești o schimbare o prietenă să-ți faci caut-o dacă asta îți dorești.
Mersi mult de sfat, o sa incep sa schimb programul, sa mai ies, sa mai fac sport, la fete nu am fost niciodată bun la agățat dar cat de rău poate fii.
Bravo fratele meu Stai liniștit frate n-are ce sa fie rău cu fetele femeile nu te mai loat bolnavi mintali frustrații ca nau parte de o fată în viața lor Dumnezeu știe de ce. Tu cautăți o fată după inima și sufletul tău dacă asta îți dorești.
Stai linistit bro ca multi facem asa, si eu la fel munca casa, nu prea ies ca sunt obosit, prima si cea mai benefica schimbare care o recomand tuturor incepe sa faci sport, alearga putin, fa antrenament de forta acasa daca nu vrei la sala, daca iti faci prietena nu e ca si cum iti schimba viata complet, investeste in tine si lasa iubirea sa vina pe parcurs.
Da o schimbare e și sportul și o sa incerc, mersi mult de sfat frate
Categoric ai nevoie sa iesi afara, sa-ti traiesti viata, sa te intalnesti cu tineri de varsta ta, macar sambata si duminica, cand nu muncesti.
Iar daca nu ai prieteni, atunci fa-ti!
misauratcuviata întreabă: