| sTeFaN. a întrebat:

Salut lume.Imi place de o colega de clasa...ma cunosc cu ea de 8-9 anihappyNu stiu cum sa ii spun ca vreau sa fiu cu ea... mi-e rusine.sunt mai timid...arata bine fata...invata bine, e frumoasa, si de treabahappysunt in clasa 7.cateodata o mai conduc pana acasa...happyastept raspunsuri.va roghappy

Răspuns Câştigător
| adelutsa a răspuns:

Pai ai o intrebare destul de frumusica si nu pot sa nu-ti raspund... pai daca tie rusine sa-i spui drept in fata atunci incearca sa i-o sugerezi prin mici gesturi de zi cu zibatting eyelashes [fai mici complimente cum ar fi "ce bine arati/mirosi astazi", "azi esti cea mai frumoasa, ca intotdeaua de altfel" si altele fetelor le place sa fie complimentatesmug] de ziua ei/ Sf Valentin/ Dragobete/1 martie/ 8 martie/ Craciun/ Paste cumparai ceva si incet incet o sa-si dea seama ca o placi. Poti de asemenea sa rogi o colega de clasa cu care te intelegi tu mai bine sa o intrebe ce parere are despre tine, dar la varsta ei daca te lasa sa o conduci acasa inseamna ca si ea te place deci daca nu ai rabdare sa faci tot c ti-am spus mai sus priveste-o in ochi si zii direct cateodata fetelor le plac astfel de tipihee hee. Sunt sigura ca t va accepta si iti doresc o relatiu usoara si lunga ca din cae am inteles fata e perfectasmug.

11 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine inchide ochii si spune-i asa imagineaza-ti ca nu e in fata ta

| sTeFaN. explică:

Ma refer ca are toate calitatilehappy

| sTeFaN. explică:

Ms adelinutza cand o sa inceapa scoala o sa incerchappy anonim daca 0 cunosc de 8 ani de zile scuze... dar pare jalnic sa nu-i fi cerut nr te tel...mersi ori cum o sa o invit si la un suchappy

| Moneyandfame a răspuns:

Arata bine, invata bine, e frumoasa si de treaba. Ceva e in neregula.

| MMady a răspuns:

Daca baiatului ii place, ce mai conteaza ce e in neregula.
Fii atent cu ea, ai putea sa-i spui, mai pe ocolite, incearca sa afli ce parere are ea despre tine - eventual de ziua ei, du-i flori, fii romantic. Fetelor le plac baietii romantici. Esti destul de mare, ai 14 ani? mai lasa timiditatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica este si grasa si laptoasa si devreme acasa? pai e buna frate. ia-o ca o pierzi. duo acasa. da la tine.adica insoarate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invito la un suc... ca poate functioneaza cerei numarul de tele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invito la un suc... ca poate functioneaza cerei numaru de tele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru funditabig grin. Acum t intreb si eu cevabig grin: ce ai facut cu fatasmug? cum mergebatting eyelashesbig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, buna sunt o fata.invit-o in oras la un suc si dupa aia ii spui ca o placi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu sunt in clasa a 7 a ma cheama cristina ai face bine sa i spui ca o placi