Frate daca stii sa vorbesti cu ea si sa glumesti (fara glume de tampite) eu cred ca ai sanse Cand te mai intalnesti cu ea, mai intreab-o si tu ce mai face, unde are clasa, cine ii e diriginte bla bla bla si invit-o sa va plimbati pe undeva. Macar sa mergi cu ea pana la chioscul scolii Sa nu pari prea insistent ca sa nu o stresezi. Doar poarta-te frumos cu ea si atat
Da-mi voie sa am indoiesc ca o fata de 17-18 ani s-ar uita la un tanc de 14-15 ani!
Fetele se dezvolta mult mai repede in perioada pubertatii, fata de baieti, care abia incepsa se dezvolte dupa 14-15 ani. Asadar, nu se uita nici o fata super dezvoltata, dupa un baitel de 14 ani!
Sa mori tu?
Sunt mai inalt decat ea frt, + mersi pentru nimic?
Sunt fata si asta e adevărul. Cel putin in liceu nicio fata nu iese cu băieți cu 2 ani mai mici. Pana si cei de varsta lor le par prea mici
Multor fete le plac de baietii mai mari ca ele, dar nu pentru ca aia mai mici/de aceeasi varsta ar fi urati sau prosti. Din cauza ca fetele se maturizeaza mai repede si isi cauta iubiti care sa aiba aceeasi mentalitate ca ele, sa nu fie prea copilarosi. Daca nici nu a vorbit cu tine, dar esti sigur ca te place eu as zice sa ii dai mesaj/add. Pana la urma ce ai de pierdut? Daca nu e interesata treci peste. Dar nu incepi si tu direct cu "Am auzit ca ma placi" o intrebi ce face etc. O sa iti dai seama daca e interesata dupa cum iti raspunde. Daca trimite mesaje seci si fara chef e clar. Bafta!