anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lumee! Doresc ajutor.Cum sa aflu daca prietena mea ma iubeste.Eu o iubesc foarte mult. Ea imi tot spune ca ma iubeste dar 1)nu o cred si 2)nu-mi arata ca ma iubeste si vine la mine doar cand nu sta cu "gasca ei"sau cu prietenii de la ea din "gasca" sau nah cand are ea chef.Deci ce sa fac sa o mai continui cu ea sau sa o las sa-si vada ea de viata ei si eu de-a mea! A si inca ceva se cam da la alti baieti cea ce mie nu-mi place si cand ii aduc vb de chestia asta zice ca nu-i adevarat...Deci ajuutorr reepeede

5 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

E clar ca tu esti pe ultimul loc.Nu e de tine, da-i pace, ea ar trebui sa stea cu tine nu cu prietenii ei.Bafta!

| pinkystyleツ a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea serios in legatura cu relatia voastra. daca vezi ca ea continu cu gesturi urate nu merita sa o iubesti.sau macar schimba-te tu si fii mai dur cu ea! sucess.imi dai si mie funda te rog eu frumos?puppy dog eyes

| Bessame a răspuns:

Se pare ca prietena ...nu stiu cati ani are ori se comporta ca un copil,, ori sigurr tu i faci pe plac toate si ea profita de acesti lucru! E pacat pentru sa te joci cu sentimentele cuiva nu e tocmai bine! Atunci cand spui te iubesc simti un fior in suflet nu? Si cand ti se spune la fel o face privindu-te in ochi si in transmite si tie starea aia simtii cand spune asta! Plus ca iti arata''(asta in cazul in care face ceva sa iti demonstreze) Atunci cand iubesti pe cineva faci tot posibilul sa iti petreci timpul cu pers respectiva in 2,, sa traiti momenete frumoase impreuna,iti spune cat de mult te iubeste e laturi de tine,te ia in brate si vrea tot timpul sa si-l petreaca alaturi de tine asta inseamna sa iubesti! Crezi ca ea afce asta? Daca nu ai raspunsul la intrebarea ta oare ma iubeste?happy Merita sa pui sentimente pentru cineva care nu te apreciaza? NU! Merita sa iti pierzi timpul intr-o relatie lanag cineva care doar tu pui efort,si celalat sa fie indiferent? Iubirea inseamna sa te daruiesti trup si suflet! Pierzii sentimente, clipe lanag o pers care poate pentru ea nu inseaman nimic si atunci cine sufera? Tu sti ce e mai bine tine cat valorezi, si daca meriti ceea ce ai lanag tine! Curaj viata e plina de surprize doar ca inainte te pune la incercari prin asta invatam

| George007 a răspuns:

Fa-o geloasawinking

| Nawak a răspuns:

Mai pe scurt... cauta alta happy. Fata chiar nu te vrea sincer... daca spui ca acorda mai mult timp celor din "gasca" si tie deloc.Mult noroc mai departe! Lumea e mare o sa gasesti aleasa happy