| NubleReapper a întrebat:

Salut,m-am cam saturat sa fiu eu tipul fraier...
Imi puteti oferi ceva sfaturi pentru a deveni mai cool la scoala, sa nu imi exprim frica fata de cineva(chiar daca mi-e frica de o persoana de ma c*c pe mine)
Sa am ceva mai multa incredere in mine!

4 răspunsuri:
| AliTheo18 a răspuns:

Stiu ca vrei sa intri in grupul celor 'populari' sa spun asa, dar nu ar trebui sa te iei fupa altii, ci sa fii exact cum esti. Si un 'tip fraier' ca tine poate sa fie placut de oameni. Dar uite, poti sa iti schimbi vestimentatia, parul, mersul(gta) laughing, comportamentul, cum vorbesti, daca tot vrei sa pari altceva. Poti sa te imprietenesti cu unii, uita-te si tu la filme, dar de obicei tot binele castiga in filme, deci... laughing

| Laviniatl a răspuns:

Bună,eu sunt fată și acum ceva timp și eu eram așa cert este că mi-am dat seama că nu trebuie să fiu luată de fraieră,și că un singur lucru trebuie să îl ai cu tine TUPEUL,chiar dacă ție ție frică de o persoană fi tare în gură și răspundei cu vorbe care să îl lase la pământ, daca e o persoană cu care nu ai ce vorbi (ști la ce mă refer) tu doar fă-l din cuvinte, nu e necesar mereu să folosești forța fizică mereu, cu vorbele tale îl pui la pământ și nu O să mai aibă cuvinte, Ai mai multă încredere în tine și crede în tine mereu in orice situație ai fi!
Sper că te-am ajutat!

| Laviniatl a răspuns:

Mult succes și baftă

| alexandra16maria a răspuns:

Buna! In primul rand, nu te mai considera ''tipul fraier''. In al doilea rand, nu ar trebui sa te intereseze ce spun ceilalti, pentru ca majoritatea copiilor/adolescentilor sunt rai, si oricum ar fi, te vor face sa te simti injosit doar pentru ca nu ai la fel de mult tupeu ca ei. Eventual, gaseste-ti persoane ca tine, cu care sa stai. Nu cauta sa faci impresie in randul celor ''tari'', pentru ca nu ai nimic de castigat, ba chiar din contra. De asemenea, iti poti ocupa timpul citind carti de dezvoltare personala, astfel iti poti imbogati vocabularul si vei invata sa te descurci mai bine in situatii ca aceasta, de exemplu. Si, dupa parerea mea, sa fii cool la scoala inseamna sa fii un elev linistit si cult, cu care alti colegi sa poata discuta tot felul de subiecte interesante, din toate domeniile. Asa ca, pentru a fi mai bun, cheia e informatia. Cu cat esti mai informat, cu atat esti mai greu de pus la zid. Multa bafta!