Daca toti oamenii ar sti ce spun ceilalti despre ei, n-ar mai exista in lume nici macar patru prieteni.
As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele…
Sper ca ti'am fost cat de cat de ajutor :*
N-ar fi mai bine sa o ignori si s-o enervezi cu rezultatele foarte bune la invatatura si laude din partea celorlalti? (corect: m-am certat, dati-mi-le!)
Draga mea, razbunarea-i 'arma prostului´. Daca un copil mananca sa zicem bataie de la un parinte, iar celalalt ii face morala, bataia o va uita, dar morala nu. Cuvintele, bine alese, vot lovi exact acolo unde vrei, la punctul sensibil. Daca vrei totusi sa te razbuni, fa-o prin cuvinte, dar nu de genul:proasta naibii, curvo, tampito, etc.
Rasfatzila mititel, daca vrei sa dai dovada de inteligenta subtilitate si buna educatie(IGNORAAAA TOT)daca ii faci jocul si te alaturi caraterului de tzata barfitoare tine-i ritmul si creeaza un tsunami.In timp vei intelege diferenta, aaa observa si tu ca, un tip rafinat, ignora fete de genul :barfa, mofturi de nimic, etc, deci triaza si ia o decizie.