Banuiesc ca ai fost violent din cauza problemelor pe care le ai.
Daca ea stie despre ele, e posibil sa inteleaga pe de o parte, dar probabil se teme ca aceste episoade se vor repeta.O idee de martisor (in cazul in care stie de problemele tale) ar fi sa ii transmiti printr-un mesaj dragut, cu un buchet de zambile, un martisor, ca incepi tratamentul (in cazul in care asta vei decide) si ca esti dispus sa lupti pentru a deveni mai bun...
In cazul in care nu stie, este mai dificil sa inteleaga comportamentul tau si poate ar fi o idee sa ii explici, dar numai daca te simti confortabil cu asta.
Nu stie mai nimeni asta, dar multi au intrat la banuieli de-a lungul timpului.La mine in clasa s-au dovedit colegii mei a fi foarte intelegatori cu mine in urma orei de dirigentie si s-au purtat frumos.Lucrurile din relatie cu cei din jur se schimba in bine de o vreme. Oricum, nu stiu ce sa fac cu ea, ca ea m-a blocat de peste tot si nu am cum sa iau legatura cu ea, cum ii dau mesaj ma blocheaza, nu are inima pentru mine.
Nici o bataie buna nu ma schimba, dar mereu am fost periculos, mereu luat in colimator, ceilalti m-au descris mereu parezat si ca n-am prieteni, distrus mental.Nu exista locuri in care sa nu ma fi batut sau sa ma fi certat.
Deci este destul de dificil sa iei legatura cu ea daca te-a blocat peste tot.
Totusi ar trebui sa te gandesti si la varianta in care ar exista posibilitatea de a fi din nou cu ea.Nu crezi ca exista riscul sa reactionezi la fel la un moment dat? E doar o intrebare la care ai putea sa te gandesti.
Inteleg ca datorita acestor episoade neplacute ai o imagine care pe unii ii sperie si ma bucur ca macar colegii te-au sprijinit.Dar lucrurile nu se rezolva cu bataia sau cu alte pedepse de genul (ma refer la faptul ca ai spus ca nici bataia nu te-a schimbat si nici nu ar avea cum sa te schimbe asta).Eu imi aduc aminte ca mi-ai spus ca mergi la o doamna doctor psihiatru si ca iti face placere sa o vizitezi.Ai luat in calcul sa iei tratamentul pe care ti-l recomanda fara abateri? Incearca macar o perioada de cateva saptamani si vezi daca te simti mai bine.Nu ai nimic de pierdut daca incerci.Macar o sa poti face o comparatie intre cum este cu tratament si cum este fara. Daca te vei simti mai bine, nu numai ca aceasta stare se va ameliora si vei avea o relatie mai buna cu familia si cu cei din jur, dar iti va fi mai simplu sa iti faci prietena.
Ce parere ai?
Cum poți sa spui ca îți place de ia dacă o bati? Crezi ca dacă ai iei mărțișorul gata trece peste Bati care a loate de la tine?
Ii poti oferi un martisor, fie direct, fie prin prietenele sale. Sau o floare de 8 martie... Dar nu inteleg, de ce ai batut-o? Depinde si de cat de grav a fost si de trecutul vostru. (am inteles ca si ea te-a lovit pe tine
Am batut-o ca m-am enervat pe ea, ca nu a vrut sa stea langa mine si a tras de lucrurile mele si le-a dat pe jos.Eu am jignit-o si i-am dat bataie.I-am dat doua palme si a plans, pentru ca i le-am dat cu toata forta.Trecutul nostru este foarte grav.Cum a spus si utilizatoarea floarea soarelui, eu am niste probleme psihice, ea stie pentru ca mi-a raspuns la niste intrebari.De ceva vreme ma strangea de maini si nu o mai suportam.Eu sunt agresiv de fel si la mine orice ajunge inevitabil la pumni, intr-un final, tot acolo ajung, oricat de frumos incerc sa ma port.Cam toti oamenii din viata mea i-am agresat, uneori le-am dat lovituri grave, de exemplu unui coleg de clasa, dar neintentionat, pentru ca alergam si am dat peste el fara sa il vad.Am o asa mana grea, incat nici nu simt cand dau lovituri dureroase.
Andrei67y5 întreabă: