| xXAnGeLXx a întrebat:

Salut happy! m-am certat cu o prietena dintr-un motiv stupidsad (imi pierduse mobilu') si nu stiu cum sa ma impac cu ea! incerc sa vorbesc dar ea imi raspunde la misto crying! fundita happy!

Răspuns Câştigător
| DoubleS a răspuns:

Pfuuuu... stiu cum e sad
Incearca sa ii zici ca iti pare rau, si ca daca ei ii arde de misto, si nu mai vrea sa iti fie prietena, inseamna ca nu ti-a fost nici o data! sau ii poti spune simplu "de ce te porti asa cu mine?" funda? plizzz!

2 răspunsuri:
| nirvanacartof a răspuns:

Bun, spune-i ca iti pare rau si ca nu ai realizat in momentul ala ce zici. Daca e o prietena adevarata te va ierta. Daca nu, roag-o sa iti spuna ce crede despre tine si care e motivul din care numai vorbeste cu tine. Daca ea chiar nu vrea nu o baga o perioada de timp in seama pana o sa iti simta lipsa si o sa realizeze ca a gresit cand nu ti-a acceptat scuzele, intreab-o peste vreo 1-2-3 sap.
Mult noroc, MariaTPU.

| Kolp a răspuns:

Pai in primul rand ai fost prostuta ca te-ai certat cu ea, scuza-ma ca iti zic. Asa acum trebuie sa ii dai timp, draga mea timpul rezolva totul, crede-ma:Xwinking... Daca vad alt raspuns mai bun ma plec in fata aceluia. Daca gasiti alta modalitatea infara de a lasa timpul sa treaca si aboi sa incerci sa vorbesti cu ea.Eu ma plecbig grin