Buna, ia-l deoparte si provoaca-l la o discutie, oricine merita o noua sansa, are dreptul la replica.Sti...cu un simplu iarta-ma nu poti face cine stie ce, dar macar bine ca ai facut-o, acum poate ca e inca suparat pentru fapta ta, dar apoi va realiza ca meriti cu siguranta sa fi iertata.Sti eu iti propun sa ii zici astfel, o simpla idee:`asculta-ma putin apoi nu te mai deranjez daca nu vrei, dar vreau sa iti spun ca imi pare sincer rau dar nu pot da timpul inapoi, oricine mai greseste, nimeni nu e perfect, daca ma ierti promit sa nu mai fac si daca vreodata ai simtit ceva pentru mine sau daca mai simti, eu zic ca ar fi pacat sa nu imi acorzi o sansa sa vezi ca nu voi mai gresi, fa-o in numele iubirii care candva ne-am purtat-o, daca crezi ca inca se mai poate face ceva pentru noi, hai sa incercam sa dam totul uitarii si sa o luam de la inceput`...
nu trebuie sa zici fix ca mine, dar eu asa as fi spus in locul tau si daca mai are sentimente pentru tine, sigur vei reusi sa il santajezi emotional, bafta!
Nu e bine sa fie asa. Macar ati putea sa va salutati. Incearca sa ii ceri o discutie intre patru ochi. Explica-i ca iti pare rau sincer si ca ai vrea sa te ierte. Trebuie sa fii sincera cu el. Spune tot ce ai pe suflet, marturiseste- i toate clipele in care ai suferit din cauza asta. Poate il va impresiona. Daca el te iubeste ar trebui sa iti mai dea o sansa. E de inteles ca nu vrea sa te salute. Sufera. A trecut ceva timp in care amandoi probabil ati mai realizat cate ceva. Acum e un moment bun de impacare. Spune-i ca vrei sa stii daca mai ai o sansa.
Pai te duci frumos la el.il rogi frumos sa stea 2 minute sa vorbesti cu el...si ii spui ca iti pare rau pentru ce a fost intre voi partea urata si ii spui ca ce a fost urat sa uitati si sa fiti macar amici.eu unu as intelege daca ar fi situatia asa...bine cu mici exceptii in cazul cu greseala ta
Pai daca ai face tu primul pas, adica. tu sa il saluti.Sa il mai intrebi ce mai face sau chestii de genul acesta. Daca vezi ca nu merge, lasa-l.Mai sunt si alti baieti. dar asa e. depinde si de greseala pe care ai facut-o.
E posibil sa fie cam orgolios, cam toti barbatii sunt asa. Daca tu ai fost de vina e normal sa te lase un pic sa mai fierbi, te trateaza cu indiferenta sa te faca un pic sa suferi si tu. Nu ne ai spus insa cel mai important amanunt, de ce v-ati certat? Poate ne am fi dat mai repede si mai bine seama ce are in cap! Eu banui de ce nu mai sunte ti impreuna...
Fa-l gelos sau da-te la el... cel mai bine daca ai ocazia baga-te in seama cu el si fa-te ca esti moarta dupa el si zi-mi cum a mers...
Aveam in liceu, pe vremea mea, un cuplu frumos. Insa a venit ziua cand s-au despartit, tot la fel nu se bagau in seama Si intr-o zi fata s-a enervat ca ala a tratat-o cu spatele. L-a luat de bluza si i-a dat un pumn sub barbie. Mamma mia! Cand am vazut asa lovitura, eu unul mi-am numarat dintii in gura Poti sa faci si tu la fel Ca pe urma s-au impacat
Cel mai frumos e sa intelegi si tu, cum e normal, ca s-a terminat. Ce incepe se si termina, uneori nu asa cum vrem noi. Nu privi inapoi, nu privi spre el, gandeste-te ca maine o noua sansa se iveste pe drumul ce l-ai ales sa-l parcurgi singura.
Iubiti-va mult!
Heya! sa stii ca am trecut si eu prin asta dar cand il vezi mereu trecand pe langa tine spune-i ca vrei sa-i zici ceva urgent macar sa t asculte cateva minute si spune-i cum ai putea sa te revansezi fata de el si explica-i ca afpst o greseala si iti pare din suflet rau si daca mai are sentimente pentru tine cerei un nou inceput si ca o sai dovedesti increderea si ca nu mai esti cum erai incearca nai nimica de pierdut...mult noroc sincer mie mi-a mers foarte bine bafta
Mentionez ca la inceput incercam sa il salut sa vorbesc cu el si nu ma baga in seama.
sunt mai mult ca sigura ca vrea sa ne impacam doar ca nu inteleg de ce nu o face